Bersyukur Seadanya

Bersyukur Seadanya by Hael Husaini



VERSE1
Wahai Semua insan
Takbir berkumandang akhir Ramadhan
Bersiap sedia
pulang ke desa
menyambut raya

Wahai semua insan
Berjabat tangan bersama semua
pinta ampun maaf
pada mereka
jernihkan sengketa

PRECHO
Hati gembira 
berjumpa semua sanak saudara 
pagi raya

Sedih terasa
mengenang pada insan yang dulu 
kini tiada

CHORUS
Selamat hari raya
Selamat hari raya
Sambut sederhana biarlah
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Selamat hari raya
Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya

VERSE 2
wahai semua insan
ingat ingat bila nak berbelanja
sedikit tak apa
Barpada pada
bersyukur nikmatnya

PRECHO
Hati gembira 
berjumpa semua sanak saudara 
pagi raya

Sedih terasa
mengenang pada insan yang dulu 
kini tiada

CHORUS
Selamat hari raya
Selamat hari raya
Sambut sederhana biarlah
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Selamat hari raya
Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Bersyukur seadanya
(Selamat hari raya
Bersyukur seadanya)

Selamat hari raya
Bersyukur seadanya
(Selamat hari raya
Bersyukur seadanya)

CHORUS
Selamat hari raya
Selamat hari raya
Sambut sederhana biarlah
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Selamat hari raya
Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya

Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya


P/S: Aduhai, rasanya ni MV paling rare tahun ni. Hahaha! Kelakar dan kreatif! Lagi satu, menepati syariat sebab takde penari perempuan langsung ๐Ÿ˜‚
Bersyukur Seadanya Bersyukur Seadanya Reviewed by Sunah Sakura on May 26, 2019 Rating: 5

10 comments:

  1. Akak tak bleh brain tengok video klip dia

    hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakar kan...hahah..dalam kelakar ada sebaknya juga...

      Delete
  2. Hahahaha Kak @Seri sama kita hahaha....adeiii

    ReplyDelete
  3. tak pernah layan lg lagu nih... nk tgk lah nnti mv nya kt utube...
    akak lagu raya baru2 nih banyak yg kurang kene kt telinga, lebih pilih lagu lama2... menusuk kalbu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu baru, yang paling saya suka Menanti di Aidilfitri...lagu baru2 sekarang ni, akan jadi lagu2 lama kepada anak2 kita 20 tahun akan datang..hihihi

      Delete
  4. lagu baru.. seronok tgk MV dia

    ReplyDelete
  5. lom dengar...masih mencari lagu raya aisyah, nurul, dato siti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu nak dekat raya nanti sure saya update dalam blog ni kak yan..hahahah

      Delete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.