Wordless Wednesday: Kek Lapis India



Kek lapis lagenda yang dulunya saya guna coklat susu Cadbury as inti. Tapi sekarang saya tukar kepada coklat susu Beryl's yang lebih kemas hasilnya.

Buat dua loyang, nak bawak balik Kedah petang ni.

Maaf tau, kita memang tak buka order Kek Lapis tahun ni. Tapi kalau ada yang nak order juga, untuk tempahan seloyang/whole cake insya'Allah kita boleh ambil. Tapi bukan untuk postage ya, sebab dah tak sempat. Kalau ada yang nak order untuk delivery area JB atau self pickup sebelum 3 Jun 2019, just contact je saya ya.
Wordless Wednesday: Kek Lapis India Wordless Wednesday: Kek Lapis India Reviewed by Sunah Sakura on May 22, 2019 Rating: 5

8 comments:

  1. pernah cuba nak buat kek lapis...tapi ke laut...baru separuh jalan dah malas.. jadilah kek lapis tu seinci aje tebalnya.

    ReplyDelete
  2. kuih ini memmang macam sedap je ..

    mentang-mentang la masih berpuasa hahaha

    ReplyDelete
  3. Awal molah kek. Kamek baru moLah biskut, ya pun dh give up. Molah kek rajin skit, biskut payah, kiruh gilak

    ReplyDelete
  4. pandainya sunah buat kek lapis.. seumur hidup x pernah nak buat.. :D

    ReplyDelete
  5. suka makan tapi tak pandai buat.
    kek lapis ni orang luar biasa sabar je mampu buat.hihi

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.