Wordless Wednesday: McDonald's Green Tea McFlurry


Adik belanja kat kampung hari tu.

Sedap juga, tapi takleh kalahkan Durian McFlurry. Hehehe.

11 comments:

  1. Ngeri i nak cubanya hahahahahhaa

    ReplyDelete
  2. Sunah memang peminat green tea kan. Dulu Iman pernah beli aiskrim green tea, terus demam lepas makan, hahaha

    ReplyDelete
  3. sedap eh..masih terasa2 dekat tekak matcha tea dekat tsujiri

    ReplyDelete
  4. semoga saya berjaya merasa Mcdonalds green tea..

    mesti rasa sedap nie..

    alhamdulillah..best

    ReplyDelete
  5. Hari tu nak jugak beli,tapi disebabkan dak Naura punya ice cream banyak lagi,terbantut nak cuba oi

    ReplyDelete
  6. jarang try sekerimnya... yg durian tu asik abis je... nngis

    ReplyDelete
  7. masa gi jasko taman u tadi nampak...baru nak singgah tengok jam...dah pukul 12. tak jd beli sbb nak amik anak sekolah

    ReplyDelete
  8. bab green tea ni kita surrender awal haha

    ReplyDelete
  9. green tea sinonim dgn diet...so yg diet boleh makan la kot !

    ReplyDelete
  10. yes. durian nyer lagi mengancam!
    terbaik :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com