Cerita Ceriti Lepak San Francisco Coffee

Cerita Ceriti Lepak San Francisco Coffee | Sejak San Francisco Coffee mula menapak kat Johor, memang tu la jadi tempat favourite untuk saya lepak dengan kawan-kawan sekali dalam dua kala. Entah lah, mungkin sebab saya sukakan Ultimate Latte nya, atau mungkin juga the environment. Suasana kafe yang santai dan selesa, rasa tenang duduk situ tak kisah lama mana pun.

Tak percaya, tengok lerr gambar-gambar kat bawah.







Macam banyak pulak gambar lepak kat SF Coffee dalam laptop, tapi tak pernah masuk dalam blog. Itu pun ada jugak gambar yang dah delete atau yang tak ambil gambar dah sebab dah pergi banyak kali. So, jadi lah ni satu entri. Hahaha!

Ok bye! Hari ni mood boba boba pulak!
Cerita Ceriti Lepak San Francisco Coffee Cerita Ceriti Lepak San Francisco Coffee Reviewed by Sunah Sakura on August 24, 2019 Rating: 5

12 comments:

  1. Kita dua beranak pun suka lepak SF, hahahah

    ReplyDelete
  2. Suka sbb persekitaran dia tu..kalau dekat dah lama lepak² gak kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat mid valley southkey ada kak...dekat sikit la....hahahha

      Delete
  3. Bagusnya Sunah. Memang jadi pengunjung setia ni. Ada dapat diskaun tak? Haha

    ReplyDelete
  4. SF Coffee environment dia tenang. So mcm best la kalau lepak situ.

    Kita suka dia punya mocha haha, sedap 🥰

    ReplyDelete
  5. Bila nak lepak dengan kite ekkkk.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.