I Want You To Love Me

I Want You To Love Me by Alif Satar



VERSE 1
Setiap kali ku tenggelam dalam perasaan hatiku
Hanya wajahmu dalam fikiranku (Adakah kau pun begitu)
Dan tiap kali ku merindu rasa yang menikam di kalbu
Ku terhempas bila teringatkanmu

PRECHO
Kembalikan padaku
Waktu yang lalu
Kini ku tak lagi mampu mencinta seperti dulu

CHORUS
I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak layak memiliki
Dirimu yang setia menanti

I want you to hate me
Don’t want you to care
Kerna ku tak sanggup melihatmu
Tersakiti kerna diri aku

POST-CHORUS
Siapa yang bisa buat ku berubah (It’s You)
Siapa yang bisa buat ku merasa (It’s You)
Bahgia saat diri aku terjaga
It’s you, I know it’s you

VERSE 2
Ohh aku tahu pernah ku berjanji takkan ada yang mengganti
Itukan hati berubah kan pasti

PRECHO
Kembalikan padaku
Waktu yang lalu
Kini ku tak lagi mampu mencinta seperti dulu

CHORUS
POST-CHORUS

BRIDGE
Kini ku tahu dirimu 
Yang terakhir 
Buat diriku
Ku beri segala


P/S: Seriously selama ni dengar kat radio, ingatkan lagu Faizal Tahir. Rupanya lagu Alif, tapi salah seorang komposernya ialah Faizal Tahir. Amazing!
I Want You To Love Me I Want You To Love Me Reviewed by Sunah Sakura on August 18, 2019 Rating: 5

5 comments:

  1. la....alif satar yg nyanyi rupenye...selalu dengo kat radio.tak tau sape yang nyanyi

    ReplyDelete
  2. Sekali dengar mesti terpukau hehehehe

    ReplyDelete
  3. Alif Satar is bae laaa. Nyanyi power. Berlakon pn power.

    ReplyDelete
  4. lagu Alif ke ni.. kita suka n minat dia.. so talented hokayy :-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.