Jellyfish Beauty @ SEALIFE Malaysia, Johor Bahru





Jellyfish Beauty @ SEALIFE Malaysia, Johor Bahru | Berkesempatan ke SEALIFE Malaysia beberapa hari lepas. Alhamdulillah, dah membesar dengan jayanya obor-obor kat sini. Kalau uols datang sini jangan lepaskan peluang untuk tengok dan OOTD berlatar belakangkan jellyfish tank ni ya! Kaler lampu tank boleh tukar-tukar ikut citarasa uols.

Harga Tiket

Full Gate Rate for Malaysian/Singaporean/International
Themepark - Adult RM231, Child RM185
Waterpark - Adult RM157, Child RM128, Toddler RM11
SEALIFE - Adult RM95, Child RM74
1 Day Themepark + SEA LIFE - Adult RM278, Child 221
1 Day Themepark + Waterpark + SEA LIFE - Adult RM313, Child RM250
2 Day Themepark + SEA LIFE - Adult RM336, Child 279
2 Day Themepark + Waterpark + SEA LIFE - Adult RM371, Child RM308

Annual Pass Rate for Malaysian
Single park pass (Themepark) - Adult RM231, Child RM185
Double park pass (Themepark + SEA LIFE) - Adult RM278, Child RM221
Triple park pass (Themepark + Waterpark + SEA LIFE) - Adult RM313, Child RM250
*For Singaporean - plus RM58 for every price
*For International - plus RM98 for every price

Behind-the-Scenes SEA LIFE Tour
RM25/pax, need to buy SEA LIFE entry ticket first
Max allocation - 15 pax per session (20 minutes)

Facebook:

Instagram:

Artikel ini telah diwujudkan hasil dari program
Tourism Malaysia Travel Mart @ JB di Hotel Holiday Villa, Johor Bahru
Media FAM Trip 2019 
yang telah berlangsung pada 23 - 24 September 2019 
anjuran Tourism Malaysia
Jellyfish Beauty @ SEALIFE Malaysia, Johor Bahru Jellyfish Beauty @ SEALIFE Malaysia, Johor Bahru Reviewed by Sunah Sakura on September 26, 2019 Rating: 5

20 comments:

  1. assalamualaikum sunah...best tengok jellyfish ni tapi kalau kena sengatannya mmg boleh pengsan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama...tu la...tak berani juga kalo pegang yang hidup2...

      Delete
  2. Cantiknyaaaaa dpaat tengok obor2 dekat. Hebat kuasa Allah. Moga ada rezeki dapat pergi sana

    ReplyDelete
  3. macam bercahaya kan, macam sotong sebenarnya kalau masa hidup depa ni jernih ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..sotong pun macam tu ek, baru tau...terus rasa nak cari video sotong kat youtube..hahaha

      Delete
  4. harganya cukup menarik..

    suatu hari nanti akan pergi..

    tunggu ye obor-obor

    ReplyDelete
  5. Excitednya nmpk boleh OOTD warna tukaq ikut pilihan tu hehehe. Geram tgok obor2 mcm nak picit2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeee....best kalo OOTD sini...cantikkkk sangat backgroundnya

      Delete
  6. Harga memang mahai tapi berbaloi laaa semua tempat dalam Legoland boleh explore...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..lagi2 kalo ambil annual pass....aduhhh! kalo ada rezeki lebih, nak beli annual pass tu..jom sis!

      Delete
  7. cntiknya. but cantik hnya untuk dipandang and bukan disentuh. bahaya

    ReplyDelete
  8. cantik jellyfish ni dokla lemah gemalai tp tak sangka bahaya sangat-sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...setiap kejadian, pasti ada sebabnya Allah jadikan...

      Delete
  9. cantik nye warna-warna dia.. ade banyak tu je ke obor obor dia.. mane kawan-kawan dia yang lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adaaaaaaaaaa banyak lagi..ambil gambar dekat je ni..hahaha...satu tank tu ada lebih 20 ekor obor-obor

      Delete
  10. Nak tengok obor² secara live. suka tengok pergerak obor² tu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.