Wordless Wednesday: Laksa Telur Sarang, Sungai Putat


Laksa Telur Sarang, Kg Sungai Putat, Melaka
16 Februari 2020
1.45 pm

Agaknya memang semua laksa telur sarang rasa dia sedikit muak bila da lama makan ek? Sebab hari tu makan kat B5 gak, Laksa Sarang Burung, pun lama-lama jadi muak. Sebab ade sarang telur putih tu kot, overwhelming rasa laksa tu. Huhu.
Wordless Wednesday: Laksa Telur Sarang, Sungai Putat Wordless Wednesday: Laksa Telur Sarang, Sungai Putat Reviewed by Sunah Sakura on March 04, 2020 Rating: 5

14 comments:

  1. dkt melaka pn ada laksa telur sarang...yumyyy

    ReplyDelete
  2. akak tak pernah try laksa sarang ni Sunah, akak lebih prefer laksa yang telur rebus biasa tu... hehehe maklum jenis oldfesyen

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kak...rasa suka macam tu je kot...ni saja nak cuba

      Delete
  3. tengok macam sedap je ada sarang telur tu.. tp muak ye sunah..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah cuba lagi.. lagi prefer makan laksa biasa ja, time tak lapar pun boleh licin.. kalau ni nampaknya macam cepat muak :D

    ReplyDelete
  5. Belum pernah cuba lagi..tapi nampak menarik dan sedap la pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn kannn, cuba la jua..mana tahu menepati citarasamuuu

      Delete
  6. Nasibayam taruk sarang² tu pun tak boleh nak habiskan gak. Muak.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.