Wordless Wednesday: Aburi Salmon Mentaiko Roll

Aburi Salmon Mentaiko Roll

My new favorite dekat Sushi King sejak pertama kali cuba masa Sushi King Bonanza baru-baru ni.

Aburi Salmon Mentaiko Roll
Salmon mayonnaise, cucumber with torched mentaiko mayonnaise.

Sedap jugak, suka rasa smoky-smoky sebab mentaiko (Pollock roe) tu dia bakar guna torch.

15 comments:

  1. Wahhh saya nak try la lepas ni.. kalau tak silap area KL bonanza next week

    ReplyDelete
  2. rupanya menggoda sangat lahai sunah oi

    ReplyDelete
  3. Kebetulan plak sat lagi nak gi sushi king ^_^

    ReplyDelete
  4. Aku tau, lunch kang ko makan shushi lagi kannnn...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah takde kot...officemate aku tak datang pun lagi ni

      Delete
  5. belum pernah rasa..

    biasalah orang kampung dan jahil dengan kemodenanan kota

    ReplyDelete
  6. Sedapnya.. Kami memang suka sangat kalau sushi2 ni, korea foor, japanese food. Suami plak tak suka. Hehehe, Untung! Kami makan sorang2.. Hahha

    ReplyDelete
  7. woweeee..sedapnya..japanese food yang tak mungkin mengecewakan tekak. kalau peminat japanese food lah :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com