Wordless Wednesday: Kek Lotus Biscoff Nani Who Bakes

kek lotus biscoff johor bahru


kek lotus biscoff johor bahru


Sambut birthday boss kat office, tapi boss yang belanja makan-makan.

Then ada orang hantar Kek Lotus Biscoff tu, tak tahu sape pemberinya, misteri sangat. Haha.
Sedap keknya, cheese padat, salted caramel atas tu pun nice.

Orang Johor Bahru nak order Kek Lotus Biscoff boleh contact:

Nani Who Bakes
Whatsapp: wa.me/60197141794

8 comments:

  1. nampak sangat menyelerakan, mesti sedap kan sis

    ReplyDelete
  2. Tak tau siapa hantar? Mungkin peminat bos...

    ReplyDelete
  3. Ini satu tengah viral jugak ni. Ha Ha DM price please.

    ReplyDelete
  4. Tekak aku terasa-rasa nauu kek tu oii..sedap ekkk

    ReplyDelete
  5. Kek ni macam tengah viral jugak sekarang ni.. Ada nampak banyak sharing kat FB,IG

    ReplyDelete
  6. allahuakhbar.. cubaan apekah ini.. skrng tngh viral kan..
    lotus biscoff ni dala memang sedap..

    ReplyDelete
  7. comel keknya. teringin nak rasa kalau cakap sedap.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com