Terklik Remove Content Comments, Bertabah Je Lah

Terklik Remove Content Comments, Bertabah Je Lah | Ye, hanya mampu pujuk diri bertabah aje sebab dah terklik Remove Content kat the latest 50 comments kat blog ni. Niat asal nak delete komen Spam yang berderet tu, tapi dah terklik select all. Masa nak untick box Select All tu, tertekan button Remove Content.

Argghhhh! Dah la takde warning ke ape, memang blogger akan terus delete aje tanpa tanya kita apa-apa. Haishhh sabar je lahhh habis semua komen uols kat blog ni. Sedihhh gilerrrr 😭


Ni la jadi kalo gigih nak bukak blog guna telefon. Dah pernah gak jadi sebelum ni. Bukan tau serik ek?

Bila google, katanya bole recover balik asalkan ada backup ke email segala komen notification, tapi ciksun dah lama kot tak letak backup tu sebab rimas email banyak sangat. Adeiii, dan mulai saat ini ciksun da setup balik email notification tu takut peristiwa berulang kembali. Huhuhu.

Mekasih kepada semua yang mendoakan kesihatan ciksun, semalam ciksun pergi klinik lagi sebab demam naik balik dan kat badan muncul bintik-bintik merah. Sampai hari ni masih ada lagi. Semalam siap ambil darah sebab doktor takut denggi, alhamdulillah result darah negatif. Cuma white blood count tu over borderline, means ade bakteria dalam darah ciksun, kesan infection dari tonsil tu.

So sejak semalam ciksun da starr antibiotik pulak. Mudah-mudahan semua akan kembali seperti sediakala.

Dan kepada Sis Lin, moga dipermudahkan urusan pembedahan buang tonsil hari ni. Ameen.

12 comments:

  1. Pernah kena...bertabahlah...kadang2 nak salahkan jari dah besar pun x guna,.hahahaha

    ReplyDelete
  2. nampak komen saya didelete tuuuu hahahhahaah

    ReplyDelete
  3. Adoo, nang melayang rasa terus. moga kitak cepat sembuh sis. :)

    ReplyDelete
  4. Huwaaaa..kita pun pernah jadi macam ni gak sebab guna handphone. Serik dah.

    Apapun semoga dipermudahkan segala urusan akak dan sis lin. Aaminn

    ReplyDelete
  5. sabo ja lah.. huhu lagi2 dgn dashboard terbaru nie.. ambil masa yg lama juga nak biasakan diri

    ReplyDelete
  6. tetiba pulak semalam ammi gigih nak komen kan. hahaha.

    Ye semoga pembedahan sis lin berjalan lancar..kalau gi visit dia kirim salam ye sunah

    ReplyDelete
  7. Mudah2an beransur sembuh.
    Cuba minum air kelapa muda

    ReplyDelete
  8. sabau la ciksun, guna fon kekadang tak praktikal kan

    ReplyDelete
  9. Aduhh..boleh stresss gini....Moga segera sembuh kak....

    ReplyDelete
  10. Jari dah gemok ke Kak hahahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com