Kalau Kau Rindu

Kalau Kau Rindu by Luqman Podolski



Dan kalau kau rindu,
engkau boleh text aku
engkau boleh call aku
walau beribu batu
Ladidadidadu
walau beribu batu 
Dan kalau kau yeah
kalau kau rindu 
 
setiap hari, jujur rasa nak jumpa
kelakuan kau buat aku tak boleh lupa
dan tiap masa buat apa I just wanna know
adakah kau rasa sama I just wanna know
 
kau jauh di utara
dan aku pula di ibu kota
tertanya kau dengan siapa
waktu ni kau ada dimana
 
dan bila saja peluang aku ada line
sudah tentu kau yang aku nak face time
aku just anggap saja kita sedang diuji
tak mahu kau sorang dan sunyi
kalau aku rindu hanya ada foto
biar take it slow jangan slow mo
aku ready tiap masa
baby itu fo sho

Dan kalau kau rindu,
engkau boleh text aku
engkau boleh call aku
walau beribu batu
Ladidadidadu
walau beribu batu 
Dan kalau kau yeah
kalau kau rindu
 
Dan kalau kau rindu,
engkau boleh text aku
engkau boleh call aku
walau beribu batu
Ladidadidadu
walau beribu batu 
Dan kalau kau yeah
kalau kau rindu
 
Dan kalau kau rindu,
engkau boleh text aku
engkau boleh call aku
walau beribu batu
Ladidadidadu
walau beribu batu 
Dan kalau kau yeah
kalau kau rindu, hey.

8 comments:

  1. Lokman Podolski..lama tak dengar nama ni ke PC yang kurang mengikuti.

    ReplyDelete
  2. dia bukan youtuber je ke dulu. Hahaha nampak sangat sis tak tahu.. hurm..

    ReplyDelete
  3. Masih pakai batu
    patutnya dah tukar kepada kilometer

    ReplyDelete
  4. Kalau kau rindu, tak reti-reti datang tidur rumah aku keee Hahahahaha...

    ReplyDelete
  5. Uit dah ada lagu plak. Tak pernah dengar lagi

    ReplyDelete
  6. Oo luqman podolski dah keluar lagu ek? Lama tak update pasal dia

    ReplyDelete
  7. lagu2 zaman skrng hehee.. jiwa muda boleh ni hehe..

    ReplyDelete
  8. tak dengar lagi lagu ni..sekarang banyak lirik style campur campur. trend katanya.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com