Wordless Wednesday: McDonald's Sea Salt McFlurry

McDonald's Sea Salt McFlurry

McDonald's Sea Salt McFlurry

McDonald's Sea Salt McFlurry

McDonald's Sea Salt McFlurry

Ternampak kat post rakan blogger, terus pergi cuba.

Sedap gak! Ciksun suka!

16 comments:

  1. Semua kata sedap ni.. nanti ada kesempatan kena try ni

    ReplyDelete
  2. tak rasa nak cuba pun tapi ramai yg cakap sedap..hehe

    ReplyDelete
  3. nak try jugak apa gaknya rasa tu..Boleh terima si tekak ke tak ni

    ReplyDelete
  4. Wahh kalau sedap makna kena pegi beli. Hehe. Mujur dekat je

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap..x cuba lagi..akak ingat nak cuba la...

    ReplyDelete
  6. Ala, kita belum cuba lagi. Tapi suka betul dengan warna dia ala frozen dan galaxy tu

    ReplyDelete
  7. Ramai orang kata sedap tapi tulah asyik lupa je.

    ReplyDelete
  8. Kita pun dah rasa, tapi manis sangat. Huhuhu. Ingatkan sama yang dengan Family Mart punya. Last time, FM pun ada seasalt icecream. - #CeritaMak

    ReplyDelete
  9. Sungguh tak suka jenis mcflurry ni, so takde laa beli dan mencubanya huhuhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com