Wordless Wednesday: Nasi Kerabu Kakmi Pak Kerabu Corner

Nasi Kerabu Kakmi Pak Kerabu Corner

Nasi Kerabu Kakmi Pak Kerabu Corner

Nasi Kerabu Kakmi Pak Kerabu Corner, Restoran Nasi Kerabu Taman Pulai Utama.

Selalu order buat makan tengahari kat office. Tapi nasi dia kering sikit berbanding yang jual dalam U-Mall sekali dengan Nasi Kak Wok tu. Yang kat situ nasinya kaler kuning, dan lebih lembut sikit. Nanti next time kita share gambar yang tu pulak ekk!

6 comments:

  1. Saya pun baru breakfast nasi kerabu pagi ni. ada juga eh nasi kerabu kuning. haa nanti ambil gambar ye :)

    ReplyDelete
  2. Teringinnya aku nak makan nasi kerabu tau... nak beli FP le esok..hrni dah goreng mee hoon seafood.

    ReplyDelete
  3. saya makan juga nasi kerabu tapi kena ikut mood..
    kalau mai time tingin tu.. haaa layan sungguh..

    ReplyDelete
  4. aduyaii apesal la nampak sedap sgt tu mesti rasanya pun sedap. mama ni mmg suka nasi kerabu

    ReplyDelete
  5. Macam-macam style nasi kerabu ye. Lain peniaga, ada hasil air tangannya.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com