Penat

Pokok Apa Ni?

 Penat, tak sempat nak update blog hari ni.

Baru selesai setel bab siling office runtuh hari tu.

Alhamdulillah dah siap repair siling and saluran air, dah siap bersihkan mop balik semua.

Tapi kerosakan peralatan nanti baru nak periksa.

Ok penat.


P/S: Pokok apa tu? Jumpa kat rumah kawan, belum sempat nak buat kajian.

7 comments:

  1. Allah baru baca kisah siling runtuh tu.. Terkejut kita. Kita yang baca ni pun rasa letih tgk keadaan opis ciksun... Lepas ni ajak sislin g spa.. Rengang2 kan otot ciksun tu k

    ReplyDelete
  2. Bab bab macam ni memang penat nak settlekan. Takpelah, rehat dulu recharge energy. Tak tahu lah pulak nama pokok tu. Nanti dah tahu share ye, nak tahu jugak :)

    ReplyDelete
  3. Bawaklah berehat CikSun oiii... ini semua donia!!! Hahahahaha

    ReplyDelete
  4. tak pe penat krn hal2 yg baik...moga2 beroleh pahala...aminnn

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com