Top 10 Commentators 2020 Blog Sunah Suka Sakura

Top 10 Commentators 2020 Blog Sunah Suka Sakura | Eh eh, semua orang buat, ciksun nak buat jugak lah. Hahaha! Walaupun blog ciksun ni biasa-biasa aje, ada jugak yang datang baca dan komen, terima kasih kepada uols yang sudi meluangkan masa follow kehidupan ciksun kat sini. Tanpa uols, tentu sukar untuk ciksun konsisten menulis dan berkongsi. Sebab kehadiran uols lah ciksun masih bersemangat nak menulis.

Untuk tahun 2020 yang lepas, ini dia Top 10 Commentators yang rajin menjenguk blog ciksun.

Top 10 Commentators 2020 Blog Sunah Suka Sakura


456 comments

310 comments

174 comments

167 comments

151 comments

99 comments

95 comments

93 comments

92 comments

90 comments

Mereka-mereka ni sangat rajin komen walaupun kekadang ciksun tak sempat nak blogwalking balik ke blog diorang. Untuk menghargai mereka-mereka ni, ciksun nak bagi sesuatu sebagai kenang-kenangan. Uols yang tersenarai ni, mohon bagi details (Nama, Alamat dan No. Telefon) kat komen berasingan kat bawah ya (tak akan dipublish).

Terima kasih daun keladi, panjang umur, komen lah lagi.

21 comments:

  1. Sislin power. Hehe. Rajin die jalan2 1 Malaysia 🤣🤣🇲🇾🇲🇾🇲🇾

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada kesemua 10 pengomen blog ciksun :) Alhamdulillah, rezeki mereka. Semoga rezeki ciksun pun melimpah ruah ya. Amiin.

    ReplyDelete
  3. perghh power betul geng komen ni. tahniah semua :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd pengomen tegar!! happy new year ciksun!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah untuk semua top komentator. Perghh power sislin tu. Memang rajin dia tinggalkan komen. Eh eh tak sangka banyak tu sekali komen saya. Alhamdulillah..Terima kasih juga selalu singgah blog saya dan tinggalkan komen. :)

    ReplyDelete
  6. Me no 6!!! Perghh.. tersenarai rupanyaaaa.... Pasti akan datanggg lagik.. Hewhewww... Tahniah yang tersenarai ye

    ReplyDelete
  7. Tahniah..hipe tahun nie suzie pn boleh masuk dlm top 10 jgk

    ReplyDelete
  8. Eh baru perasan laaa.. Okay awak bawak aje laa nanti hadiahnya yaaa hahahaha

    ReplyDelete
  9. wahhhh mekasih2 rezeki awal tahun

    ReplyDelete
  10. woh nama mama ada la.. tq ciksum satgi mama bg address.. tahniah kpd yg tersenarai. TQ gak selalu singgah blog mama

    ReplyDelete
  11. Aie,, tersenarai I olls. Happy New Year cik Sun! Hehe

    ReplyDelete
  12. tahniah semua... keep on blogging... jgn jd cm sy tenggelam timbul hahahah

    ReplyDelete
  13. tahniah semua... keep on blogging... jgn jd cm sy tenggelam timbul hahahah

    ReplyDelete
  14. tahniah semua pengkomen tegar ^_^

    ReplyDelete
  15. alahai...
    aida tiada dlm senarai! rugi...

    moga thn ni rezeki aida bertakhta di blog Sun :)

    tahniah utk semua. korang terbaik!

    ReplyDelete
  16. wahh.. tahniah kpd semua yg berjaya ^^

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com