Ticker

6/recent/ticker-posts

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre | Sekarang ni, walaupun tengah PKP lagi kat Johor, tapi MKN dah benarkan dine-in di restoran, dengan kapasiti ikut saiz meja. Jadinya, Holiday Inn Johor Bahru City Centre pun tak ketinggalan untuk menawarkan promosi berbaloi-baloi kepada peminat makanan sekitar JB ni, termasuk lah ciksun. Ekekeke!

Khas untuk uols yang office berdekatan dengan HIJBCC, boleh lah plan untuk makan tengahari dekat sini pada hari bekerja! Kalau tak kerja pun takpe, boleh aje datang, lagi dialu-alukan. Kan dah lama tak makan dekat hotel kann, dapat pulak pakej rega berbaloi-baloi, apa lagi? Lunch date lah!

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Sebab diorang tengah ada promo, Weekday Set Lunch pada harga RM19.90 ajeee! Ada enam pilihan menu utama yang dilengkapi dengan salad, sup, pencuci mulut dan minuman. Senarai menu yang ditawarkan adalah Nasi Ayam Perchik, Beef Blackpepper with White Rice, Seafood Hor Fun Noodles, Chicken Chop, Beef Ragout Pasta, dan Toasted Panini with Fries. Boleh tengok gambor kat bawah ekkk.

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Beef Ragout Pasta je takde dalam gambar sebab kitorang hari tu datang berlima, jadi dapat order lima menu berbeza aje. Nak order lagi satu kang tak habis pulak, membazirrr amalan syaitonnn. Uhuk-uhuk. Antara semua tu, ciksun paling suka Beef Blackpepper with White Rice, Chicken Chop dan Seafood Hor Fun Noodles. Sedapp gileee kuetiau tu, padahal ciksun bukan gemar sangat kuetiau dan menu mee berkuah gini. Tapi yang ni sumpah sedap! Uols kena cuba sendiri kalo tak percaya.

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Untuk setiap set, pelengkapnya adalah salad, sup, pencuci mulut dan minuman. Tengok portion pencuci mulut tu, besar gilerr weii! Memang berbaloi-baloi sangat lerr pada harga RM19.90 ni haaa. Cukup satu set macam gambar kat bawah.

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Air je takde dalam gambar sebab kitorang dah order air lain sebelum makanan sampai. Ahaks! Untuk uols yang nak have lunch kat sini, boleh lah datang restoran Dine @ EIGHT, Holiday Inn JBCC setiap hari Isnin - Khamis, pukul 12 tengahari hingga 2 petang.

Lunch Set Berbaloi-baloi, RM19.90 Aje @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Hotel Hunt @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Oh, khas untuk tetamu yang menginap dekat HIJBCC dari 20 hingga 28 Februari 2021, uols jugak berpeluang untuk join Hotel Hunt tau! Free entry kalau uols stay sini dalam tempoh tu. Menarik dan mencabar game ni, ciksun sendiri dah cuba.

Hotel Hunt @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Hotel Hunt @ Holiday Inn Johor Bahru City Centre

Kalau ada rezeki uols, boleh lah menang hadiah bernilai sehingga RM1000, termasuk room stay! So, apa tunggu lagi? Alang-alang tengah promo room rate dari RM150 semalam ni!

For reservation or more info:
Call 07-207 8888
WA 011-1036 8163

Post a Comment

10 Comments

  1. Sedapnyaa....bila nak pi JB ni jumpa Sunah...bleh makan sini....

    ReplyDelete
  2. Weekday set lunch food platter dia menarik. Pasni kena cuba lagi satu yang tak dapat order tu :)

    ReplyDelete
  3. Wah set lunch menarik sungguh.. Ni kalau keje branch sana ni konpom dah g order set ni..

    ReplyDelete
  4. takleh merentas daerah...kita kat pontian..hehehe

    ReplyDelete
  5. Hehehee i dah booking untuk 5 orang esok..
    Jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
  6. Menu tu kenapa ye..buat ngences je.Hehehehe.Berbaloi sangat ni.

    ReplyDelete
  7. Aku dah try semalam, memang berbaloi.. sampai harini pun kawan aku bawak geng pi lagi hahahahaha.. sedap gile sup tomato dia..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com