Ticker

6/recent/ticker-posts

Oh, Hari Wanita Sedunia Ke Hari Ni?

Oh, Hari Wanita Sedunia Ke Hari Ni? | Entah lah ek, ape nak jadi ngan ciksun ni? Dah makin tak alert dengan hari-hari istimewa, kadang isu semasa pun tak tahu sangat. Nak cakap dah tua, tak juga. Tapi mood nak scroll-scroll FB dengan IG tu memang dah tak berapa nak ada sekarang. Dah tak macam dulu. Sampai hari ni Hari Wanita Sedunia pun ciksun tak tau. Habis kena marah dengan Sis Lin, hahahahah!

Pagi tadi ada je ternampak sekali lalu kat whatsapp group, encik suami ada wish dalam group Unit Trust tapi tak terbukak sebab memang sibuk sangat pagi tadi. Siapkan akaun company sebab boss nak tengok dah tahun lepas punya perbelanjaan. Dah berapa bulan ditinggalkan, jadi terkula-kulat cari balik segala resit dan invois dalam fail. Alhamdulillah sebelum keluar pergi job review dah setel siap semuanya.

Oh, Hari Wanita Sedunia Ke Hari Ni?

Kaler pink air bandung untuk wanita. Haha!

Olorrr...maaf le sekalian pembaca wanita kat blog ni. Padahal ciksun sendiri wanita, tapi lupa pasal hari ni ek. Selamat Hari Wanita Sedunia kepada semua yang berjantina perempuan! Tak tahu la nak wish apa lagi. Sama je lah wanita dan lelaki pun, masing-masing ada tanggungjawab kat dunia ni. Adil pada tempatnya, Allah letak. Betul tak?

So, uols ada apa-apa sambutan special ke untuk Hari Wanita ni?

Post a Comment

12 Comments

  1. selamat hari wanita. Tak ada sambutan pun. Hihi

    ReplyDelete
  2. selamat hari perempuan., cantik gmbr air bandung pink ituuu., ;p

    ReplyDelete
  3. hahhaha cik sun oiii... kita pun x alert hari pompuan ni..
    nmpk org dok update je heheh
    pape pun selamat hari pompuan juga utk cik sun

    ReplyDelete
  4. selamat hari wanita cik sunnnn..:)

    ReplyDelete
  5. hahaha,

    Selamat Hari Wanita kak sun

    ReplyDelete
  6. akak tak amik port air bandung tu, tapi geram nengok mangkuk makanan depan cik sun tu... hehehe

    ReplyDelete
  7. Hahahaha jangan kang harijadi aku pun ko lupa sudah hahahahaha..
    Sun Sun.,. udah lee tengok live Shopee hahahaha

    ReplyDelete
  8. Selamat hari wanita sedunia Sunah...

    ReplyDelete
  9. Selamat hari wanita CikSun cumil.

    ReplyDelete
  10. hahaha selamat hari wanita kak sunnah :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com