Sedapnya Bau Pewangi Fabrik Balqish Ni!

Sedapnya Bau Pewangi Fabrik Balqish Ni! | Ciksun baru kenal benda ni. Tak tahu pulak ada benda best macam ni ha. Hari tu masa pergi preview buffet Ramadhan dekat Capri by Fraser Johor Bahru / Malaysia, ada souk dekat luar restoran. Souk tu ala-ala pasar malam dekat Arab.

Ada satu vendor yang jual pewangi ni. Balqish Fabric Perfume, sejenis pewangi khas untuk fabrik yang dikeluarkan oleh QishRich Global Resources. Tak kisah lah uols nak wangikan tudung ke, baju ke, cadar ke, kusyen keee, sofa keee, langsir ke, kasut ke, helmet keee, haa semua boleh katanya. Nak spray dekat pakaian baby pun boleh sebab bahannya memang selamat digunakan.

Sedapnya Bau Pewangi Fabrik Balqish Ni!

Wangian tahan lebih lama
Anti hapak
Anti bakteria
100% berasaskan tumbuhan
Bebas bahan kimia berbahaya
Tidak meninggalkan kesan pada pakaian
Sesuai digunakan pada pakaian bayi hingga dewasa
Mesra Solat
Produk keluaran Muslim

Sedapnya Bau Pewangi Fabrik Balqish Ni!

Harga sebotol tu RM18, ada banyak bau, yang ciksun punya ni bau Sweet Rose. Sedap sangat, dah tak payah pakai minyak wangi dah pergi kerja sebab dah sembur pewangi ni kat baju. Malam-malam pun sebelum tidur ciksun spray dekat cadar dan bantal. Tidur dalam kewangian ciksun. Haha!

Kalau uols nak beli jugak pewangi ni, boleh contact terus dengan seller dia kat FB Jannahijabs.

COD seluruh JB - Kulai - Pasir Gudang - Gelang patah
Postage setiap hari seluruh Malaysia

Thank you Sis Lin

9 comments:

  1. Yang berminat bolehlah cuba try cari

    ReplyDelete
  2. aha.. kak ret kat rumah ni pun mmg pakai pewangi ni...
    nak sembur kat tilam pun ok...
    mmg wangi gila kan...

    ReplyDelete
  3. Ada satu tu Yana punya, wangi gile ko.. xtau laa mungkin sama yang ko punya, sebab hrtu katanya bau baru dan killer sell kan?

    ReplyDelete
  4. sesuai sembur dlm almari baju...

    ReplyDelete
  5. SA suka jer bab wangi2 ni...best...

    ReplyDelete
  6. menarik ada macam macam bau. Taklah rosak fabric macam ni, kan.

    ReplyDelete
  7. Jadi macam terapi pula ye bila sembur dekat bantal..
    nak tidur pun best.. wangi je..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com