Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour | Buat pertama kalinya keluar berekreasi dengan teman serumah sejak PKP dah bertukar kepada PKPB. Yang pertama kali tu terus jauh pulak tu dari rumah. Haha. Ada permintaan, kita follow aje. Sebab dak Nada belum pernah pergi Puteri Harbour sejak 5 tahun duduk Johor ni. Itu biasaaa, ciksun dulu pun dah 10 tahun kot baru jejak sini. Takde keperluan kan, buat apa nak datang jejauh. Bila ada event Dinosaur Kingdom kat sini dulu, baru la jejak buat pertama kalinya.

Banyak pulak perkataan pertama kali ek? Haha!

Hujung minggu lepas, last minute kitorang plan datang sini. Nak jalan-jalan je, briskwalk konon. Dari rumah, ikut LINKEDUA, dalam 30 minit perjalanannya naik kereta. Sampai sana, ohh ramai jugak yang berekreasi kat sini dengan kengkawan and family. Dan kebanyakannya tak pakai facemask pun, opss. Ye lah, masa exercise tak kan nak pakai facemask. Jejauh dari orang, takpe. Masa bertembung reramai, wajib pakai.

Ciksun amek banyak gak gambar pemandangan kat sini sebab view laut dan langit cantik. Jemput tengok gambar je lah ya. Sementara ciksun nak siapkan entri lain, boleh belek entri ni dulu 😚

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Sepagi di Terminal Feri Antarabangsa Puteri Harbour

Indah kann, sambil briskwalk, sambil jogging sikit-sikit warm up sebab dah lama tak lari. Berpeluh jugak lah. Lepas lari ingat nak breakfast dekat Old Town situ, tapi rupanya dah tutup dah. Dah tukar kepada The Tapau Cafe, tapi yang tu pun pepagi tak bukak lagi. Ke Hijau Daun Katering lah kitaaaaa~

Ok, next time boleh pergi lagi.

9 comments:

  1. syiok nyaa... x ramai orang...
    eh eh ni yg dekat ngan hello kitty tu ke?

    ReplyDelete
  2. Cantik view kat sini. Memang syoklah briskwalk sambil menjamu mata :)

    ReplyDelete
  3. memang cantik sangatttt! Happy je tengok sunrise

    ReplyDelete
  4. wah dah ada buaian laaa.. sejak kobid xpernah dah jejak sini.

    ReplyDelete
  5. cuma nak cakap, lawanya ciksun dalam gambar tu..pewitt

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak ke JB. Dah banyak perubahan. Banyak tempat-tempat baharu dibina.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com