Wordless Wednesday: Makan Ape Lagi Tu?

Laksa Sarawak

Jagung Susu Keju

Roti Telur

Jemput-jemput Keledek Kentang

Kek Batik Jawa

Kek Coklat Lava

Sandwich

Homemade Pizza

Ayam Goreng Berempah

Sate Ayam Daging Kambing

Bila belek dalam album telepon, banyak jugak gambar makanan yang belum ciksun share kat sini.

Ada tu yang konon nak buat satu entri khas untuk sejenis makanan je, share resepi bagai tapi terlupa sampai la hari ni.

Nampak gambar kat telefon, tepuk dahi sendiri.
Dah berminggu-minggu terperuk dalam album. Haha!

Takpe, nanti next entry kita share tau!

10 comments:

  1. Semua sedap sedap tu. Lama terperuk dalam album tu. Takpe, next entry boleh share :)

    ReplyDelete
  2. amboiiii nasib baca caption bawah... klu x tadi igtkan ciksun melantak semua nya dalm satu hari hehhe :p

    ReplyDelete
  3. semua membuka selera..jagung tu aduhai.. sedap tu..

    ReplyDelete
  4. Akak ingatkan satuhari punya makanan ni..rupanya koleksi gambar..semua nampak sedap...aduhaiiii

    ReplyDelete
  5. Samalah dalam phone akak, gambar banyak tapi no idea

    ReplyDelete
  6. Oii makan apa lagi tu haaa...
    Ayam goreng ko tu mengoda gilerrr

    ReplyDelete
  7. Dugaan betul bila tengok gambar makanan masa tengah puasa ni. Haha.

    ReplyDelete
  8. ya ampun sedapnya food..
    tetibe teringin nak jagung rebus

    ReplyDelete
  9. Sedap-sedap semuanya! Jagung tu... alahai!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com