Eh, Dah 8 Juta! Terima Kasih Semua!

Eh, Dah 8 Juta! Terima Kasih Semua!

Eh, Dah 8 Juta! Terima Kasih Semua! | Semalam tengok belum sampai lagi 8 Juta. Pagi tadi tak perasan pulak lepas update entri lunch dekat GBW Hotel tu. Petang ni tengok ehh dah terlebih banyak sangat pulak. Hahaha! Tak sempat nak screenshot 8,000,000. Sejenis pelupa pun ya jugak, nak buat cane. Kita enjoy je lahhh! Dulu pun masa reached 7 Juta, buat dek jee ๐Ÿ˜…

Eh, Dah 8 Juta! Terima Kasih Semua!

Alhamdulillah.

Terima kasih semua atas kunjungan ke sini. Walau tak deras macam orang lain, tetap bersyukur. Masih ada yang jejak kaki ke sini walau blog dah nampak macam majalah RASA. Semua pasal makanannn aje kerja kann. Hahaha. Nak tulis benda lain pun takde idea sangat, sukahati la kan. Blog kita, kita yang buat dia, bukan blog orang lain ๐Ÿ˜

Ok bye!

Post a Comment

10 Comments

  1. Wah tahniah Cik Sun!! Semoga tercapai lagi 9 juta plak lepas ni

    ReplyDelete
  2. wahhh, tahniah Cik Sun!! 10k on going! Yu Huu

    ReplyDelete
  3. wah...congrats! congrats!
    moga teru maju dlm berblog!!!

    ReplyDelete
  4. Tahniah cik Sun. Lain kali buat peraduan menangkap pageview. Confirm ada yang tolong screenshotkan. hehe

    ReplyDelete
  5. yg emoji tu, muka siapa tak puas hati? hihi
    Tahniah, Cik Sun!

    ReplyDelete
  6. Tahniahhhh cik Sun! Lajunya 8 juta jutaaaa! ๐Ÿ˜†

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com