MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023! | Dia datang lagi guysss! Kalau sebelum-sebelum ni diorang buat dekat Angsana Johor Bahru Mall, awal tahun ni diorang berkolaborasi dengan Eco Galleria, membawakan lebih 40 vendor makanan kegemaran korang di perkarangan luar Eco Galleria, Iskandar Puteri pulak! Wehuuuu, masa untuk maqan puas-puas bersama bestie MaQan korang!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

Jangan lupa save the date 3 - 5 Februari 2023 ni, bermula dari pukul 11 pagi hingga 11 malam di MaQan Space 2.0 @ Eco Galleria, Iskandar Puteri. Ciksun dah pernah tengok beberapa food fest yang dibuat di Eco Galleria ni, memang cantik dan chill je suasana makan kat sini. Tak sabar rasanya nak tengok macam mana pulak rupa kejadian MaQan Space 2.0 nanti!

Tengok kemeriahan MaQan Food Festival yang lepas kat sini:

Nah ciksun share sikit sneak-peek vendor yang ada nanti. Tapi ni bukan semua tau, kan ciksun dah gitau kat perenggan atas nunnn, akan ada lebih dari 40 vendor makanan hebat-hebat favorite korang kat MaQan Space 2.0 ni, semuanya dari Johor dan korang boleh jumpa semua dekat satu tempat je! Ciksun dah terliur menengok ada vendor The Goatfather tu!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

Meleleh air liur nengok air sedap! ๐Ÿคค

Pada masa yang sama, pelbagai aktiviti menarik bakal diadakan sepanjang event MaQan Space 2.0 ni. Ciksun sertakan serba-sedikit highlight untuk rujukan korang.

HIGHLIGHT Maqan Space 2.0
  • Over 50 F&B stalls from all over Malaysia
  • Warehouse Sales ( Kitchen Ware, Food & Beverage, Curtain, Bedding Sets, etc )
  • LED Lion Acrobatic Performance ( 5/2 8.30pm )
  • Dragon Dance Performance ( 4/2 8pm )
  • Teddy Bear Playground
  • Game Stalls
  • Goldfish Scooping
  • Dinosaur Riding
  • Giant Bubble
  • Rabbit Petting Area

MaQan Space 2.0 di Eco Galleria, Iskandar Puteri 3 - 5 Februari 2023!

Perghhh, bawak budak-budak mesti diorang suka ni! Siap ada Dinosaur Riding and Rabbit Petting Area tu! So, apa tunggu lagi. Cepat lock date korang and plan datang sini ramai-ramai dengan family and kawan-kawan nanti! Untuk info lebih lanjut, korang boleh terus follow IG @maqanspace ๐Ÿค—

Lagi banyak gambar vendor, boleh tengok kat FB Page Blog Sunah Sakura!

MaQan Space @ Eco Galleria, Iskandar Puteri 

๐Ÿ—“3 Februari 2023 - 5 Februari 2023 (Jumaat - Ahad)
๐Ÿ“Eco Galleria, Iskandar Puteri, Johor (sebelah luar)
 ๐Ÿš— [Waze] 'Eco Galleria'
⏰11.00 Pagi - 11.00 Malam 

✅ Lebih 800 parking sebelah atas Eco Galleria
✅ Masuk adalah PERCUMA ๐Ÿคฉ

Instagram MaQan Space,

Post a Comment

2 Comments

  1. Bahagianya perut kalau dapat 'isi' macam-macam di sini.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com