WW: Pergi Restoran Sri Pantai Asam Pedas Kg Sungai Melayu, Tapi...

WW: Pergi Restoran Sri Pantai Asam Pedas Kg Sungai Melayu, Tapi...

Jauh Nada bawak kitorang lunch hari Isnin lepas.

Ke Restoran Sri Pantai, Asam Pedas Kampung Sungai Melayu, Johor Bahru.
Perjalanan dari rumah ke sana dalam 30 minit juga, masuk simpang ke Malbourogh College, drive terus sampai hujung. Dekat simpang tiga, nampak signboard Restoran Sri Pantai, dari situ nak ke sungai pulak ambil masa kurang 10 minit.

Dah nak sampai, nampak kereta banyak kiri kanan bahu jalan.

Parking tepi klinik, menapak sikit ke restoran.

Restoran Sri Pantai Asam Pedas Kg Sungai Melayu

Alamak, dari luar dah nampak penuh restorannya.
Siap ada yang menunggu tepi meja.

Cancelled makan situ sebab nak kena tunggu 40 minit.
Perut dah lapar, kawan Nada pulak ade plan lain lagi lepas tu sebelum naik flight.

Next time je lah cuba Asam Pedas Kg Sungai Melayu ni ๐Ÿ˜…

Post a Comment

5 Comments

  1. ooh dekat dgn taman perling erk., cambest je nih ;p

    ReplyDelete
  2. Hey...sama la hari tu...akak pi sini jugak En Tunang bawak...tapi tu la...kena tunggu 1 jam kalau nak makan kat situ...memamng tak la kami nak tunggu...next time la pergi...

    ReplyDelete
  3. Tempat dah viral, dulu2 kami datang takde orang pun menunggu lama apalagi bila dah ramai.

    ReplyDelete
  4. Potong betul kalau tempat ramai.... kalau uncle pun kensel

    ReplyDelete
  5. Aiseh, semangat kiter nak jamu mata gambar asam pedas. haha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com