WW: Kirim Roti Gardenia Dekat Orang Malaysia

WW: Kirim Roti Gardenia Dekat Orang Malaysia

Kirim Roti Gardenia Dekat Orang Malaysia

Kirim Roti Gardenia Dekat Orang Malaysia

Thank you Eyqa bawakkan Roti Gardenia dan Quaker Oat ni.
Ciksun kirim kat dia masa dia datang ke Busan hujung bulan Oktober yang lepas.
Bapakkkk lama peram gambar, baru hari ni nak publish! Haha!

Ok bye!

Post a Comment

6 Comments

  1. Nanti kita datang sana, Cik Sun nak kirim apa? Pesan awal² tau 😆. Mimpilah akak nak gi Busan 🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  2. alahai kesian dia di sana. tp roti ni lama je tahan kalau simpan dalam fridge. ammi selalu walaupun dah lebih expiry date still makan je sbb simpan dalam fridge kan

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah berapa lama dah tu tak makan gardenia dgn Quaker Oat.. :D

    ReplyDelete
  4. Tak lama lagi Cik Sun balik kan...hehehe..ke sambung lagi lama?

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comment with link(s) will be deleted to avoid spam.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com