BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, December 22, 2010

KEPANTASAN MATA BLOGGER

Tiba-tiba rasa cam nak laju je taip. Join satu segmen bernama Segmen Kepantasan Mata Blogger kat blog Enchek Ben yang berheaderkan header di bawah pada blog beliau~


Okie Enchek Ben, ni jawapan saye~~

1. http://lilyelisaabubakar.blogspot.com (LILY ELISA BT ABU BAKAR)


3. http://www.borakkosong.com (EDDIE YUSTIN)


5. http://www.benashaari.com (Ben Ashaari)

Pendapat saye, pendapat saye, pendapat saye~ Huhu..agak susah jugak segmen ni..sebab de satu blog tu  (4) dia da tukar header dia..hehehe~ Dan yang ke 5 tu, takde dalam senarai 50 list blogger yang diserpihkan headernya. Boleh ke tu? Heh~

Ni da boleh jugak jadi segmen Kepantasan Jari-jemari Blogger gak ni~ :p Tapi, apapun, best!! Sangat suka! Thanks Enchek Ben~ ;)



6 comments:

Ujang9897 said...

ujang 9897 punya pun ada ek..hehe

Sunah Mohammad said...

ujang9897> a'ah~ ujang la yang tukar header tu~ hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhh~ berjaya xni?? ^_^

Sunah Mohammad said...

NuSaNa NoSa 91> hee~ tak..pemenang 3 blogger je, saya lewat 2 blogger~ sob3..:p salam kenal ye~

... said...

as salam..
wah!cukup pantas :)

Sunah Mohammad said...

...> wassalam wrt..belum cukup lagi~ :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.