JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI


Header Enchek Ben yang dah bertukar~~~ Sila klik header tu~ Ada banyak rahsia tersembunyi~


Ni pulak header saya~~ Huhuhu~

Enchek Ben tanya:

Sapa yang buat header tersebut
Saya sendiri...*malu, malu~*

Perisian yang digunakan
Adobe Photoshop CS3

Maksud header tersebut
Saya suka sakura, maka dalam header ada bunga sakura yang cantik~ :) Nama dan description blog pun ada sekali kat dalam header tu~ Baca description tu, hati yang gundah insya'Allah akan bersemangat kembali~ Ingat, Allah tak pernah tinggal kita tau! Kita je yang selalu lupa DIA...*muhasabah, muhasabah...*

Jangkamasa yang diambil buat header itu
Erm...tak lama...sejam kot.

Header blog lain yang anda suka tengok


Tentunya ni header blog Cik Puan Nabila~ Hehehe...

Selain tu suka gak tengok header Ir. Nazirul HazwanCik Qila Razak dan Enchek Ezhan...takleh nak paste kat sini sebab mantap sangat~ gi jenguk sendiri! Haha~

Okie~ Enchek Ben, nak saya tolong buatkan header? :D


20 comments:

  1. lawa header..
    suka kata2 di header awk tu..
    iye memang Allah tak kan lupakan hamba2nya..kita ni yang selalu 'terlupa' pada-NYA.

    ReplyDelete
  2. @wida

    terima kasih wida..betul tu..moga kita tak tergolong dalam hamba yang melupakanNya..ameen.

    ReplyDelete
  3. sama2 kembali :)
    sy rasa msti awak guna google chrome?mmg ada prob sikit.kalau guna mozilla..baru ok.

    ReplyDelete
  4. @Qaseh dalia adelia

    thanks dear~ :) header qaseh pun cumil gak, ade orang cumil dalam tu~ hehe

    ReplyDelete
  5. wah,comelnye header cik puan nabila tu!! ^_____^
    bahaha tp header belog sunahsukasakura ni lagi smart gitu...rasa kacak plak header kak sunah ni.sekacak tuan punya belog ^___^

    ReplyDelete
  6. @Salfiza

    ha'ah! comel betul! oh, kacak ke header akak ni? tak kacak pun, jelita jek...:p

    ReplyDelete
  7. Woww. This is really NICE. Like TOTALLY

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad