BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI


Header Enchek Ben yang dah bertukar~~~ Sila klik header tu~ Ada banyak rahsia tersembunyi~


Ni pulak header saya~~ Huhuhu~

Enchek Ben tanya:

Sapa yang buat header tersebut
Saya sendiri...*malu, malu~*

Perisian yang digunakan
Adobe Photoshop CS3

Maksud header tersebut
Saya suka sakura, maka dalam header ada bunga sakura yang cantik~ :) Nama dan description blog pun ada sekali kat dalam header tu~ Baca description tu, hati yang gundah insya'Allah akan bersemangat kembali~ Ingat, Allah tak pernah tinggal kita tau! Kita je yang selalu lupa DIA...*muhasabah, muhasabah...*

Jangkamasa yang diambil buat header itu
Erm...tak lama...sejam kot.

Header blog lain yang anda suka tengok


Tentunya ni header blog Cik Puan Nabila~ Hehehe...

Selain tu suka gak tengok header Ir. Nazirul HazwanCik Qila Razak dan Enchek Ezhan...takleh nak paste kat sini sebab mantap sangat~ gi jenguk sendiri! Haha~

Okie~ Enchek Ben, nak saya tolong buatkan header? :D




20 comments:

wida said...

lawa header..
suka kata2 di header awk tu..
iye memang Allah tak kan lupakan hamba2nya..kita ni yang selalu 'terlupa' pada-NYA.

Sunah Mohammad said...

@wida

terima kasih wida..betul tu..moga kita tak tergolong dalam hamba yang melupakanNya..ameen.

wida said...

sama2 kembali :)
sy rasa msti awak guna google chrome?mmg ada prob sikit.kalau guna mozilla..baru ok.

Qaseh dalia adelia said...

comei header sunnah .. bunga hehe

Sunah Mohammad said...

@wida

o...ye kot~ :)

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

thanks dear~ :) header qaseh pun cumil gak, ade orang cumil dalam tu~ hehe

Salfiza said...

wah,comelnye header cik puan nabila tu!! ^_____^
bahaha tp header belog sunahsukasakura ni lagi smart gitu...rasa kacak plak header kak sunah ni.sekacak tuan punya belog ^___^

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

ha'ah! comel betul! oh, kacak ke header akak ni? tak kacak pun, jelita jek...:p

Farhah Zaidah said...

wah..cntik header kamu... =)

Sunah Mohammad said...

@Farhah Zaidah

terima kasih farhah..:)

aku_azreen said...

semat header!!

p[A]n[A]d[0]L© said...

i like sakura..

Siti Noraisyah said...

singgah tgk header kat sini.. =)

K.I.S.S said...

smart header :)

Mr sukahatiaku said...

Woww. This is really NICE. Like TOTALLY

Sunah Mohammad said...

@aku_azreen

terima kasih..:)

Sunah Mohammad said...

@p[A]n[A]d[0]L©

do like it~~ :)

Sunah Mohammad said...

@Siti Noraisyah

singgah la lagi~ :)

Sunah Mohammad said...

@K.I.S.S

thanks K.I.S.S

Sunah Mohammad said...

@Mr sukahatiaku

Thanks!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.