JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

January 23, 2011


Header Enchek Ben yang dah bertukar~~~ Sila klik header tu~ Ada banyak rahsia tersembunyi~


Ni pulak header saya~~ Huhuhu~

Enchek Ben tanya:

Sapa yang buat header tersebut
Saya sendiri...*malu, malu~*

Perisian yang digunakan
Adobe Photoshop CS3

Maksud header tersebut
Saya suka sakura, maka dalam header ada bunga sakura yang cantik~ :) Nama dan description blog pun ada sekali kat dalam header tu~ Baca description tu, hati yang gundah insya'Allah akan bersemangat kembali~ Ingat, Allah tak pernah tinggal kita tau! Kita je yang selalu lupa DIA...*muhasabah, muhasabah...*

Jangkamasa yang diambil buat header itu
Erm...tak lama...sejam kot.

Header blog lain yang anda suka tengok


Tentunya ni header blog Cik Puan Nabila~ Hehehe...

Selain tu suka gak tengok header Ir. Nazirul HazwanCik Qila Razak dan Enchek Ezhan...takleh nak paste kat sini sebab mantap sangat~ gi jenguk sendiri! Haha~

Okie~ Enchek Ben, nak saya tolong buatkan header? :D


You Might Also Like

20 Comments

  1. lawa header..
    suka kata2 di header awk tu..
    iye memang Allah tak kan lupakan hamba2nya..kita ni yang selalu 'terlupa' pada-NYA.

    ReplyDelete
  2. @wida

    terima kasih wida..betul tu..moga kita tak tergolong dalam hamba yang melupakanNya..ameen.

    ReplyDelete
  3. sama2 kembali :)
    sy rasa msti awak guna google chrome?mmg ada prob sikit.kalau guna mozilla..baru ok.

    ReplyDelete
  4. @Qaseh dalia adelia

    thanks dear~ :) header qaseh pun cumil gak, ade orang cumil dalam tu~ hehe

    ReplyDelete
  5. wah,comelnye header cik puan nabila tu!! ^_____^
    bahaha tp header belog sunahsukasakura ni lagi smart gitu...rasa kacak plak header kak sunah ni.sekacak tuan punya belog ^___^

    ReplyDelete
  6. @Salfiza

    ha'ah! comel betul! oh, kacak ke header akak ni? tak kacak pun, jelita jek...:p

    ReplyDelete
  7. Woww. This is really NICE. Like TOTALLY

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com