Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI


Header Enchek Ben yang dah bertukar~~~ Sila klik header tu~ Ada banyak rahsia tersembunyi~


Ni pulak header saya~~ Huhuhu~

Enchek Ben tanya:

Sapa yang buat header tersebut
Saya sendiri...*malu, malu~*

Perisian yang digunakan
Adobe Photoshop CS3

Maksud header tersebut
Saya suka sakura, maka dalam header ada bunga sakura yang cantik~ :) Nama dan description blog pun ada sekali kat dalam header tu~ Baca description tu, hati yang gundah insya'Allah akan bersemangat kembali~ Ingat, Allah tak pernah tinggal kita tau! Kita je yang selalu lupa DIA...*muhasabah, muhasabah...*

Jangkamasa yang diambil buat header itu
Erm...tak lama...sejam kot.

Header blog lain yang anda suka tengok


Tentunya ni header blog Cik Puan Nabila~ Hehehe...

Selain tu suka gak tengok header Ir. Nazirul HazwanCik Qila Razak dan Enchek Ezhan...takleh nak paste kat sini sebab mantap sangat~ gi jenguk sendiri! Haha~

Okie~ Enchek Ben, nak saya tolong buatkan header? :D


20 comments:
Write Comments
  1. lawa header..
    suka kata2 di header awk tu..
    iye memang Allah tak kan lupakan hamba2nya..kita ni yang selalu 'terlupa' pada-NYA.

    ReplyDelete
  2. @wida

    terima kasih wida..betul tu..moga kita tak tergolong dalam hamba yang melupakanNya..ameen.

    ReplyDelete
  3. sama2 kembali :)
    sy rasa msti awak guna google chrome?mmg ada prob sikit.kalau guna mozilla..baru ok.

    ReplyDelete
  4. @Qaseh dalia adelia

    thanks dear~ :) header qaseh pun cumil gak, ade orang cumil dalam tu~ hehe

    ReplyDelete
  5. wah,comelnye header cik puan nabila tu!! ^_____^
    bahaha tp header belog sunahsukasakura ni lagi smart gitu...rasa kacak plak header kak sunah ni.sekacak tuan punya belog ^___^

    ReplyDelete
  6. @Salfiza

    ha'ah! comel betul! oh, kacak ke header akak ni? tak kacak pun, jelita jek...:p

    ReplyDelete
  7. Woww. This is really NICE. Like TOTALLY

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com