BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 15, 2011

Nak Tukar ke?

Hurm...internet sangat lembap. LED yang selalu kaler biru tu asyik turun jadi kaler hijau je. GPRS tu, sure lambat nak surf! Itulah jawapan untuk pengunjung-pengunjung yang tinggalkan jejak, maaf tak dapat nak jejak dengan segera...huhu. Time LED kat modem tu tukar jadi biru, siyes saya laju-laju refresh page...sebab nak jejak balik. Then dia tukar hijau pun laju-laju gak, jadinya saya baca entri kat page kamu-kamu tu lebih dari berapa kali ntah, cuma tak sempat nak komen je. :D

Nak join segmen Enchek Ben, tapi macam tak mengizinkan sangat je cik broadband ni. Takpe, takpe. Nanti da ok sikit, saya join ye Enchek Ben, insya'Allah...jeles tengok yang lain berkongsi pengalaman blogging, nak jugak! :D

Oh ye! Baru-baru ni ada la 'berbincang' dengan salah seorang follower setia...

Dia: Dah boleh tukar dah tu...tukar sunah.com la...

Saya: Ouh...pernah terfikir jugak nak tukar...kalau tukar, www.sunahmohammad.com ke www.sunahsukasakura.com yang ok ek?

Dia: Yang mana-mana pun, tetap jadi follower setia...hehe

Saya: Hurm...nanti saya fikirkan ye...

Ouh, bagus betul follower ni...(mesti tersengih kalau dia baca ni) tapi, nak tukar ke? Takdelah best sangat blog ni kalau ada angan-angan nak tukar...entri pun entri picisan je, ntah sape la nak baca...kan, kan?

Kalau tukar nak letak nama apa? Ada cadangan?


Istikharah lagi...




5 comments:

... said...

as salam..
tukar? boleh je.mana2 pautan yang senang untuk diingat

Sunah Mohammad said...

@...

salam~ hurm...sm.com je la..haha

... said...

oo..bereh je :)

Sunah Mohammad said...

@...

:)

... said...

domain sekarang pun dah murah.
huhu..tanay FATH.mungkin dia ada cadangan yang sesuai :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.