Nak Tukar ke?

January 15, 2011

Hurm...internet sangat lembap. LED yang selalu kaler biru tu asyik turun jadi kaler hijau je. GPRS tu, sure lambat nak surf! Itulah jawapan untuk pengunjung-pengunjung yang tinggalkan jejak, maaf tak dapat nak jejak dengan segera...huhu. Time LED kat modem tu tukar jadi biru, siyes saya laju-laju refresh page...sebab nak jejak balik. Then dia tukar hijau pun laju-laju gak, jadinya saya baca entri kat page kamu-kamu tu lebih dari berapa kali ntah, cuma tak sempat nak komen je. :D

Nak join segmen Enchek Ben, tapi macam tak mengizinkan sangat je cik broadband ni. Takpe, takpe. Nanti da ok sikit, saya join ye Enchek Ben, insya'Allah...jeles tengok yang lain berkongsi pengalaman blogging, nak jugak! :D

Oh ye! Baru-baru ni ada la 'berbincang' dengan salah seorang follower setia...

Dia: Dah boleh tukar dah tu...tukar sunah.com la...

Saya: Ouh...pernah terfikir jugak nak tukar...kalau tukar, www.sunahmohammad.com ke www.sunahsukasakura.com yang ok ek?

Dia: Yang mana-mana pun, tetap jadi follower setia...hehe

Saya: Hurm...nanti saya fikirkan ye...

Ouh, bagus betul follower ni...(mesti tersengih kalau dia baca ni) tapi, nak tukar ke? Takdelah best sangat blog ni kalau ada angan-angan nak tukar...entri pun entri picisan je, ntah sape la nak baca...kan, kan?

Kalau tukar nak letak nama apa? Ada cadangan?


Istikharah lagi...


You Might Also Like

5 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com