Apa Kata Mereka Jika Isteri Seorang Blogger... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, February 21, 2011

Apa Kata Mereka Jika Isteri Seorang Blogger...


Hoh! Macam-macam pendapat! Tak kurang tu yang cakap nanti hari-hari makan megi, kain antar dobi, susu beli susu botol jek...dan anak jarang-jarang nak dapat. Erk! Ni Qaseh yang cakap, ok? :p

Kak Shida cakap, takde masalah kalau sesama blogger ni suami isteri... Tapi hati mau kental... Yang penting niat tu... Untuk apa blogger ni...pastu kena terus terang...okie, mungkin Kak Shida ni bakal berkahwin tak lama lagi. (Larikkkkkk! :p)

Hehe...Kak Habibi lak kongsikan macam mana husband dia merajuk bila asyik ngeblog sampai sms dari si suami tak terbalas! Fuhhh...saya ni pun jenis tak nengok henset sangat dah sekarang ni! Maaf ye kat kawan-kawan...tapi saya mesti baca gak walopun lambat...kadang-kadang tengah baca tu boleh pulak lupa baca sampai habis, stop tengah jalan sambung ngadap laptop...then, "alamak! terlupa!" hahaha~ Kak Habibi pesan, lepas kawen kena kontrol-kontrol...:D

Syafiq lak macam out of topic jek...haha~ kata bila nak kawen nanti tema adalah kaler oren, iaitu kaler logo Blogger, dan semua blogger tak kire femes ke tak akan dijemput...terus wat vlog gitu~~~ ni angan-angan ang eh Syafiq? :D

Err...kak LM menolak untuk diinterview...hahaha! Guro jek! Cuma dia kata suaminya pernah la jugak merajuk~ :p

Okie...ape-apepun, sume tu bergantung kepada individu, ok? Mana lagi penting untuk kita dapat ganjaran kat akhirat kelak? Hati suami ke hati blog? Ahaha~ Kalo berblog hingga meng'kembang'kan hati suami, itu memang saya salute lah! Lepas kawen, syurga kan di bawah tapak kaki suami? ;)

Sebelum berakhirnya entry yang ntah ape-ape ni, jom layan gambor best ni....


Beliau adalah Kak Habibi Hamid di atas! Hahaha~ Baca kisah lanjut kat SINI, ok?

Yang Ina the mucuk girl dengan Atiq, saya tak dapat nak ulas lebih lanjut, nanti Hang Tuah terbalik, TH boleh kupas lebih dalam, kot? :D 


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

24 comments:

  1. hehehe.. terima je la ye dak... =) nice

    ReplyDelete
  2. bagi akak Lekit.. hubby makan megi kalau dia request megi la.. sbb akak akan masak apa yang di request. tp skang jarang masak sbb akak x de selera makan masakan sendiri.. hubby maybe paham.. tp semalam je br dia request suruh masak. maybe jemu makan nasi bungkus hari2.. takpe.. kalau dia request buat jer.. time takde benda nak buat baru jenguk blog. tp masa byk utk blog sbb siang hr hubby keja.. nak2 lg keja umah bkn byk. yelah br berdua, kan??

    ReplyDelete
  3. parah jugak kalau suami merajuk.. hehe

    ReplyDelete
  4. jiga isteri seorang blogger...kita bagi idea nak update entri..hehe

    ReplyDelete
  5. sis sunah : waif ai kaki FB dan Cafe World, ai relax je, xde pape yam pelik pun dalam kehidupan seharian berumah tangga...sama² bantu...beliau jalan kan mesin basuh, ai pulak sidai baju, yam lipat kainnya beliau, ai pulak susun baju dah lipat dalam almari...haaa...tu salah 1 contoh nye...beliau main FB pun time free...ai x penah nak marah beliau selagi beliau jadi waif yam cemerlang...ok x? waif ai bukan blogger, tapi pembaca blog oram lain...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty"
    2.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
    3.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

    ReplyDelete
  6. @BRO_MONDAY

    wow! ini memang best comment ever~ :D tahniah ye bro~

    ReplyDelete
  7. suami kena la accept andai isteri seorang blogger. Kalau merajuk sekali sekala tu mesti nk kan perhatian isteri. Ye la asyik ngadap blog smp x ngadap suami. Kesian kat suami tu. btw saya lom kawen lg..sekadar pendapat

    ReplyDelete
  8. datin gua selalu jeles kot. haha kesian die sedey2 melihat kenakalan den kt blog;p tu la, sbb die bukan blogger, so die idak faham.hehe ujang ngn yana best, masing2 blogger.hehe

    ReplyDelete
  9. ok gak kalu pasangan kita blogger...ley bertukar pendapat.sumbang idea...hehe...mcm dalam entry TH buat yang bro tanya tuh :)

    ReplyDelete
  10. @nazirulhazwan~

    ang artis, tu jadik gitu tu..ramai peminat..hahaha~

    ReplyDelete
  11. bersuwit2an la korg suami isteri lam blog kalo dah kawen nanti..

    weheheh...

    kalo perang pon lam blog gak...

    ngaaaa.. =p

    ReplyDelete
  12. anak cucu buleh xplore mase tue2 nanti.. weheheh.. =p

    ReplyDelete
  13. Dulu sembunyi2 berblog dari suamu..berapa tahn lepas la..hehe..sekarang ni dah mula ajak suami berblog, tapi dia bz manjang...xpe la..saya suh dia baca blog saya jerla..hehe..xde salah isteri berblog, yang penting tanggungjawab jangan diabai dan jangan nak menggatal dalam blog..ekeke..klau buat yang tu, mmg wajarlah suami merajuk...

    ReplyDelete
  14. @Vale

    sekali-sekala tarik perhatian suami..takpe lerr..haha~

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad