BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 5, 2011

Pening: Sakura Buka Baju!

Pening bertambah pening. Sedih tau Enchek Nuffnang! Tadi gi cek trafik kat rumah Enchek Nuffnang, terkejut tengok trafik semalam.


0???? Biar betul? Adoi...kenapa 0? Masa cek semalam ada jek. Huhuhu. Nape ni Enchek Nuffnang? Kesianlah kat saya yang tengah demam ni. Aiyooo...lagi pening bila cek keywords yang orang cari kat blog ni.


Sakura ade pakai baju ke? Itu sakura lain! Gi cari tempat lain~ Sini sakura takde pakai baju. Eh, sakura kat sini bunga, jadi memang takde baju. Pengkid pun takde. Tak dengar cakap ke? Enchek Nuffnang, dah cakap tak kat dia tu? Ish, potong gaji kang!~:D




16 comments:

Wan Gerrard said...

alamak keyword bukan Gerrard yg cari :P

Sunah Mohammad said...

@Wan Gerrard

oh, bukan eh? ekeke~

Along Usop said...

ahahahah.. macam tu punye search keyword pon lekat kat sini.. =p

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

entah! pelik betul!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh..cik sunah dah pakai template polkadot..bolehla geng hehe..

yahaya said...

mcm request ler tu..wat cepat

Sunah Mohammad said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

boleh, boleh~ hehehe

Sunah Mohammad said...

@yahaya

haha~ dush!

-[miracle]- said...

haha. sape cari keyword macamtu?
eika takk ! :P

Sunah Mohammad said...

@-[miracle]-

yeke? bukan eika ke? hahaha~

-[miracle]- said...

bukan eika ! percayalaaahhh~
haha :D

Sunah Mohammad said...

@-[miracle]-

iye? ingatkan eika tadi...hahaha~

DeQdEq said...

siapakah sakura yang dicari tu...heheheh

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

erm..sape ek? kak deqdeq kot! :D

iniialahaku said...

errr....samala kita..dah 3 minggu xamik port langsung kat blog,,,mnjunam abes

Sunah Sakura said...

@iniialahaku

jauhnya godek entri lamaaaa... hahahha~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.