'Vlog' Tak Berapa Nak Best - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, March 1, 2011

'Vlog' Tak Berapa Nak Best


Okie...hari ini hari bizi sedunia...

Jom layan 'vlog' yang tak berapa nak boleh dipanggil 'vlog' ni...:p


Sebab petang ni nak present benda ni...
Saja nak bagi kamu-kamu semua rasa sekali bahang presentation...hahaha~

Introduction je ni...untuk sambungan 'vlog'...jemput datang ke presentation...:D


Doakan ye~ ;)


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


22 comments:

  1. best..intro warna biru tu ingtkn mcm filem pendek yg syah penah buat..rupanya anda punya video..hehe..best..muncul idea nk buat video mcm ni..lg2 time adakah anda bersedia terus bom meletup..cubaan yg terbaikk..all the best

    ReplyDelete
  2. Yang itu meteor ker bom nuklear?

    ReplyDelete
  3. huwaa,terasa membahang
    best intro
    law leh nak tengok sambungan :P

    ReplyDelete
  4. ala tak leh tgk la vlog tu sobsob

    ReplyDelete
  5. nanti sunnah tunjuk sambungannya yerr..best..hehe

    ReplyDelete
  6. @nelly

    thanks dearie..credit untuk direktor tu..hahaha

    ReplyDelete
  7. @Pendapat Syah

    hehe...alhamdulillah hasil idea rakan sekumpulan...:)

    ReplyDelete
  8. @bun

    err...sambungan kene tengok presentation...hahaha

    ReplyDelete
  9. @qasehraihan

    akak pon kene tengok pembentangan...hahaha

    ReplyDelete
  10. yup.. i got it..
    tu daripada cter Mr.Brain..kan kan??
    yang awal2 bom kat kete tu..
    kan kan kan???
    lalala ~ ^^,

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad