BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 1, 2011

'Vlog' Tak Berapa Nak Best


Okie...hari ini hari bizi sedunia...

Jom layan 'vlog' yang tak berapa nak boleh dipanggil 'vlog' ni...:p


Sebab petang ni nak present benda ni...
Saja nak bagi kamu-kamu semua rasa sekali bahang presentation...hahaha~

Introduction je ni...untuk sambungan 'vlog'...jemput datang ke presentation...:D


Doakan ye~ ;)


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!




22 comments:

FasiHaH SupiaN said...

internet low...xdpt tgk ;(

nelly said...

Nice video !
=)

Pendapat Syah said...

best..intro warna biru tu ingtkn mcm filem pendek yg syah penah buat..rupanya anda punya video..hehe..best..muncul idea nk buat video mcm ni..lg2 time adakah anda bersedia terus bom meletup..cubaan yg terbaikk..all the best

mohd zhafri said...

trase bahang nuklear ni

logorithm said...

Yang itu meteor ker bom nuklear?

bun said...

huwaa,terasa membahang
best intro
law leh nak tengok sambungan :P

efa said...

ala tak leh tgk la vlog tu sobsob

qasehraihan said...

nanti sunnah tunjuk sambungannya yerr..best..hehe

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

nanti tengok balik! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@nelly

thanks dearie..credit untuk direktor tu..hahaha

Sunah Mohammad said...

@Pendapat Syah

hehe...alhamdulillah hasil idea rakan sekumpulan...:)

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

panas tak, panas tak? hahaha

Sunah Mohammad said...

@logorithm

tahi bintang! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@efa

cuba lagi! :D

Sunah Mohammad said...

@bun

err...sambungan kene tengok presentation...hahaha

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

akak pon kene tengok pembentangan...hahaha

syairahmohdanuar said...

haa...memang terasa bahangnya :p

Sunah Mohammad said...

@syairahmohdanuar

hehe...terasa sangat ke? :p

cik pulau said...

yup.. i got it..
tu daripada cter Mr.Brain..kan kan??
yang awal2 bom kat kete tu..
kan kan kan???
lalala ~ ^^,

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

hehe..pandainye~~~ ;)

-[miracle]- said...

walaweyhh! cool vid :D

bersama kak Es said...

best!! pakai swishmax ke Vegas?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.