BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 4, 2011

Finalis Survivor Sakura Budika!


Tahniah!!!

Kumpulan no 2 telah berjaya ke peringkat akhir! Mereka paling cepat, pantas dan lengkap!

Meh tengok entri diorang kat SINI.

Syabas kepada mereka...


Final Survivor Sakura Budika akan berlangsung esok. Dan...game akan dijalankan secara individu. Alert la ye, moga semua dapat join...:)

Yang disingkirkan? Jangan bersedih, bestkan dapat join game ni? Lain kali, nak lagi tak? Ehehehe...mereka yang tersingkir klik SINI.



15 comments:

~...AmALinA....~ said...

kumpulan 2 la akak.. ina yg kumpulan 1..=p

Norfa said...

Im request for nite.. 9pm.. sapa setuju?

KyêrulL said...

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA! xsangka menang.. terima kasih.. mak abah.. yg byk memberi semangat.. fans² kami.. terima kasih terima kasih.. i love yueeewwww

KyêrulL said...

Buat Malam boleh tak.. around 8.30 ^.^ esok pagi ada physio therapy

Norfa said...

kyerul!!! hampeh!!.. bawak mak naik pentas tak? hahahha

Nisa' Pasir Gudang said...

teamwork yang Hebat semua
thanks!
nice knowing all of u

gadis melayu said...

kak sunah wat dlm mlm la ye.. atia kelas full pagi smpai petang.. ngeeeeee~

NadiRah said...

disebabkan kekangan esaimen..
nad tersingkir..
sob3!!!
sedih tau!!!!

solo molo said...

malam besok tak sure ade ke tak...
apa-apa pun, terbaek !!~

cik pulau said...

yihaaaa!!!!
final beb..
tahniah korang... dan untuk diri sendiri jugekk..

jumpa malam esok..

really enjoy it.. thanks all.. ^^,

3mind said...

argh rugi betull!
congrats to yg menang!
buat malam ar pasni

aliarosli said...

hahhahah,adoi
hebat

Along Usop said...

dengkii!!!!!!!!!!!!!!!!

buat game mase along balik!!!
grrrrrr!!!!...

Along Usop said...

dengki... denggkkii!!! =.=

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

hahahahahaha! tak puas hati sungguh ye???

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.