BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 25, 2011

KAGUM!!! Memang Cepat Betul Dia Menaip!!!


Saya kagum dengan kecepatan dia menaip. Siyes! Saya baru je komen, lepas tu muncul entri baru. Ya, dia balas komen pembaca tertentu melalui entri! Tak sia-sia jadi mamarazzi!

Kenal dia dari segmen, lepas tu mula rapat dan dia siap buat cerita online lagik di mana saya adalah salah seorang pelakon sampingannya...(erk, jangan marah ye dear...saja nak tunduk ke lantai sebab i mana pandai berlakon...)

Kadang-kadang tu da boleh agak, bila dia senyap tiba-tiba lepas ping dan komen kejap kat group-group blogger kat FB, mesti tengah buat entri lain pulak ni! Ha...tengok, dah boleh baca dah gaya dia...kan? :D

Sama macam orang TU. Tapi ni versi wanita pulak. Nak tau sapa dia? Yang cepat dan pantas ni...klik SINI.

Sape lagi nak mengundi? Meh SINI, SINI!



16 comments:

najwa's said...

jom terjah dia :))

Miss Ran said...

tak henti gelak..due2 baut entry serentak..haha

em takdela..ade idea terus je buat..

lgipun tak bz mcm org lain..

smntare tak bz buatla bgini=P

papepun belaja dr sifu

takkn nk jd ank murid lupakan jse ye tak?

NadiRah said...

dah tojah! huhuhu..

~...AmALinA....~ said...

kagum jugak.. cepat giler die up entri.. baru baca entri baru kuar yg lagi baru..hahahahha

aliarosli said...

ahahahahhhhh, memang sangat cepat

kejap je ada entri lagi

penat kejar

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hahahaha! lagi penat dari speed akak yang dolu-dolu ke alia? :p

Izzuddin Fauzi said...

hahaha,... bru je terjah dia...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

aliarosli said...

@Sunah Mohammad

agak la
kak sunah boleh lagi nak komen

kak iffah dah tak boleh nak komen
baca je

hahhahahahha

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hahahahahaha..tu dia! fuhhh!

Wafiy Suzly said...

tak larat nak taip laju2,idea tak mai mai lg, haha

Woofer Storm said...

kelajuan yang terlebih,sampai susah nak keja..heeeehee

... said...

as salam..

sebut kagum dan laju menaip tu, dah agak. mesti miss ran. =)

antara blogger paling banyak MASA dalam dunia maya. hehe. nak juga punya banyak masa dalam dunia maya ni

XD

mynameismy said...

miss ran! hehe

qasehraihan said...

jommm...kita terjah!!!..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/risiko-risiko-bila-jadi-cikgu.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak jek yang terkial2 manaip.ben jgn diikut.sambil ym ngan kita pun..tiba2 jek entri dah dah siap.tu yg cam pelik tu.otak dia leh berjalan sambil berbual.terpaku..terkagum ngan kebolehannya

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

hahahaha! tu memang diakui!!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.