KAGUM!!! Memang Cepat Betul Dia Menaip!!! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, April 25, 2011

KAGUM!!! Memang Cepat Betul Dia Menaip!!!


Saya kagum dengan kecepatan dia menaip. Siyes! Saya baru je komen, lepas tu muncul entri baru. Ya, dia balas komen pembaca tertentu melalui entri! Tak sia-sia jadi mamarazzi!

Kenal dia dari segmen, lepas tu mula rapat dan dia siap buat cerita online lagik di mana saya adalah salah seorang pelakon sampingannya...(erk, jangan marah ye dear...saja nak tunduk ke lantai sebab i mana pandai berlakon...)

Kadang-kadang tu da boleh agak, bila dia senyap tiba-tiba lepas ping dan komen kejap kat group-group blogger kat FB, mesti tengah buat entri lain pulak ni! Ha...tengok, dah boleh baca dah gaya dia...kan? :D

Sama macam orang TU. Tapi ni versi wanita pulak. Nak tau sapa dia? Yang cepat dan pantas ni...klik SINI.

Sape lagi nak mengundi? Meh SINI, SINI!

16 comments:

  1. tak henti gelak..due2 baut entry serentak..haha

    em takdela..ade idea terus je buat..

    lgipun tak bz mcm org lain..

    smntare tak bz buatla bgini=P

    papepun belaja dr sifu

    takkn nk jd ank murid lupakan jse ye tak?

    ReplyDelete
  2. kagum jugak.. cepat giler die up entri.. baru baca entri baru kuar yg lagi baru..hahahahha

    ReplyDelete
  3. ahahahahhhhh, memang sangat cepat

    kejap je ada entri lagi

    penat kejar

    ReplyDelete
  4. @aliarosli

    hahahaha! lagi penat dari speed akak yang dolu-dolu ke alia? :p

    ReplyDelete
  5. @Sunah Mohammad

    agak la
    kak sunah boleh lagi nak komen

    kak iffah dah tak boleh nak komen
    baca je

    hahhahahahha

    ReplyDelete
  6. tak larat nak taip laju2,idea tak mai mai lg, haha

    ReplyDelete
  7. kelajuan yang terlebih,sampai susah nak keja..heeeehee

    ReplyDelete
  8. as salam..

    sebut kagum dan laju menaip tu, dah agak. mesti miss ran. =)

    antara blogger paling banyak MASA dalam dunia maya. hehe. nak juga punya banyak masa dalam dunia maya ni

    XD

    ReplyDelete
  9. jommm...kita terjah!!!..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/risiko-risiko-bila-jadi-cikgu.html

    ReplyDelete
  10. akak jek yang terkial2 manaip.ben jgn diikut.sambil ym ngan kita pun..tiba2 jek entri dah dah siap.tu yg cam pelik tu.otak dia leh berjalan sambil berbual.terpaku..terkagum ngan kebolehannya

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad