Mampukah Mereka Survive?



Pssstt...saya intai-intai. Hehehe. Dahsyat jugak geng Sengat Menyengat ni. Diorang buat 'conference' kat wall salah seorang ahli kumpulan. Tengok tu da berapa komen...460!!! Semangat betul!!!

Haa...cepat, cepat...grup lain, ade yang ketua dia hilang, ade yang tak cukup orang...erm...kalau ikut cerita survivor, kamu-kamu nak singkir tak orang macam ni? Hehehehehehe...plan lah ye dalam group tu, kot-kot nak tukar ketua ke...tapi ketua baru tu kena mention lah, kenapa tukar...yang tak cukup geng, bagi yang secukupnya je lah ye...faham tak ni? Ini betul-betul, bukan main-main!

Game pe ni? Klik SINI.

4 comments:

  1. mencik ketue ilang..sorg je ag..huarghhh

    ReplyDelete
  2. as salam..
    wowo! 460 sengat yang ditinggalkan. hehe~
    apa punya posting daaa si nad buat. haha =p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.