BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Mampukah Mereka Survive?



Pssstt...saya intai-intai. Hehehe. Dahsyat jugak geng Sengat Menyengat ni. Diorang buat 'conference' kat wall salah seorang ahli kumpulan. Tengok tu da berapa komen...460!!! Semangat betul!!!

Haa...cepat, cepat...grup lain, ade yang ketua dia hilang, ade yang tak cukup orang...erm...kalau ikut cerita survivor, kamu-kamu nak singkir tak orang macam ni? Hehehehehehe...plan lah ye dalam group tu, kot-kot nak tukar ketua ke...tapi ketua baru tu kena mention lah, kenapa tukar...yang tak cukup geng, bagi yang secukupnya je lah ye...faham tak ni? Ini betul-betul, bukan main-main!

Game pe ni? Klik SINI.



4 comments:

Miss Ran said...

mencik ketue ilang..sorg je ag..huarghhh

Nisa' Pasir Gudang said...

kite org punn..bergegar kepala haaa

solo molo said...

ketua dah mari !!!~

... said...

as salam..
wowo! 460 sengat yang ditinggalkan. hehe~
apa punya posting daaa si nad buat. haha =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.