BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 2, 2011

O Yeahhhh! I Loikeeee Lah Resakse Berjanggut!!!


Semalam kannn, trafik agak menaik dengan mendadak. Alhamdulillah. Terkejut den, baru dua kali kot trafik naik macam tu...sangat jarang-jarang naik gitu melainkan ikut segmen Abang Ben. Hehehe...

Iklan untuk dipicit

Tapi kan, kali ni bukan segmen Abang Ben yang top referral, benda lain...tak disangka-sangka, ada manfaat jugak ye budak ni mengutuk-ngutuk saya dalam blog. Dia ni antara haters saya jugak kot...cuma dia tak nak mengaku je. Hurmmmm... Meh tengok sape yang bagi referral tertinggi semalam.


Dahsyat gak penangan kutukan budak besi ni ye...lepas ni sila kutuk lagi. Muahahaha! Ermmm...printscreen yang resakse nak pujuk tak menjadik tu tak buat pulak, kalo tak leh sama-sama pecah perot...hahaha~

Pssst, ade orang jeles lah dengan resakse I ni...hurmmmm...



18 comments:

AdyBudika said...

fine~~~~

~...AmALinA....~ said...

hahahahaah~ abg ady majokkk.. cepat pujokkk

KyêrulL said...

fuyooo! TOP ONE hiks3... musuh smpai bila² ok youuuuu! HAHAHA

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

errrr....-_-"

KyêrulL said...

Wahhhhhhh hebat hebat.. HAHA

KyêrulL said...

Bangga bangga bangga

Izamir Ridzwan said...

awat ni... jgn majok2

Miss Ran said...

erk pujuk cepat..tak nk tukar hero cte=(

Isteri Yang Comel said...

hihihi. ni kira entry hot lah nie

shahjiehan said...

ahahahahhah....ady no last....


ahahahah,,,SJ pnh dpt...cik epal pya....gile tinggi jgkkk

jom baca dan komen Jom katakan tidak pada "Legging" | ! !shahjiehan [dot] com ! !

cik pulau said...

huhuhuh.. macam2. lalala~

~Airieda~ said...

waaahhh!! REKSASE glamer telah memfemeskan anda...tahniah!!!

ade yg majuk baik cepat pujuk...

Nisa' Pasir Gudang said...

alaaa..panas ady nanti.rekssase pun kalahss

qasehraihan said...

wah gtu..congrats..

aliarosli said...

alamak kak
abg ady dah majok tue
no last

hhahahhahah

NadiRah said...

betul!! semalam terus ramai follow nad...thanks abg songkok..kih3

mynameismy said...

mcm2 la korank nih. usik2 mngusik benci membenci bleh jd syg taw..jage2..;P

... said...

as salam..
adoi.. budak besi. hehe. kaki robocp

=p

tinggi tu trafik dari dia ;)
hehe..betul kata kat myzatul tu.
spesel tang janggut ciput =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.