BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 10, 2011

Puas...


Puas...
Bila menulis boleh menyampaikan...

Puas...
Bila menulis boleh berkongsi...

Puas...
Bila menulis boleh menegur...

Puas...
Bila menulis boleh meluahkan...

Puas...
Bila menulis boleh menggambarkan...

Puas...
Bila menulis boleh mengenali...

Puas...
Bila menulis boleh menarik hati...

Puas...
Bila menulis ada hati-hati yang terikat...

Puas...
Saya menulis dan berblog kerana kepuasan...
Alhamdulillah...

Tapi saya belum puas lagi...



21 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

puas bila dapat kenal sunah

boleh tera tu?

hihihi

forever love said...

tak puas untuk melihat entry seterusnya... tapi bukan segmen taw.. hihihi...

Miss Ran said...

puas boleh kenal hati budi sesorang..terlepas pndang tu..haha

nur aisya humaira said...

ape yg belum puas tu???:)

KyêrulL said...

Hiks3.. yela yela..

KEPUASAN kan!!

Izamir Ridzwan said...

IR pon x puas lg nih

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cukup puas bila kenal sunah...

~...AmALinA....~ said...

puasss,,, puas carikk akak mucukkk hahahah

senyumSOYA said...

puas bca entri ni..hihihi

pRiNCe said...

puas...bile hati gembira...hehhehe

Qaseh dalia adelia said...

puas basuh lah haha...opss

qaseh belum puas ! masih banyak yg ingin disampaikan !

putERi-kAtEk said...

puas berak hahahahhaa...

puas tido!!

Mat Gebu said...

hahah, katek...koo kan sembelit selalu, boleh puas ke berak?..haha..

mynameismy said...

puas sokmoooo..;P

Tasha said...

hahahaha..... betul tu.

tapi yang buat I ketawa adalah komen Mat Gebu. hahaha

Fakhrul1409 said...

puas buang emas kt merata tmpt :D

Pembawa_Wacana said...

puass........a. :D

combi said...

okeh.jom berbelog!=p

cik pulau said...

errkk.. puas ke tak eh??
tertanya diri sendiri.. hahaha

... said...

as salam..
yaa~
rasa puas jika ia dilakukan dengan nawaitu dalam berblog ;)

teruskan usaha =)

isi blog semakin bagus ;)

efa said...

yey dpt disitu menulis,meluah,mengambar :) thanks akak sunah sb buat entry nie ekeke :D erk2 apa yg tak puas lg? huhu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.