BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 10, 2011

Siapa Syafiq Salim?



Siapakah dia? Kamu-kamu kenal? Saya baru je kenal...
Kalau nak kenal jugak klik blog canggih dia kat SINI.



13 comments:

Miss Ran said... Reply to comment

ye silalah lempang skng


akn diterjah

NadiRah said... Reply to comment

tojah!!!!!

Syafiq Salim said... Reply to comment

pergh.... atas tujuan ape kamu review pun tak tahu laaa... tapi simple word "Kalau nak kenal jugak klik blog canggih dia" yg membuatkan i nak balas review balik... bila i free nnti okeyh...

Canggih wooo blog aku !!

Mutiara Bernilai said... Reply to comment

hehe..

xkenal la.. sob2..

erk..

hana said... Reply to comment

nk g terjah blog canggih sekarang..
=D

Izamir Ridzwan said... Reply to comment

siapa IR tak nk ke buat??

forever love said... Reply to comment

header lawa

KyêrulL said... Reply to comment

www.kayif.com <-- xnak promote dah ke? HAHA

Haris Kaito said... Reply to comment

terjah!!!!

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Syafiq Salim

sebab saya tergoda dengan blog kamu...:D

Dekcik said... Reply to comment

siapakah ?? jom terjah..hehe...

Syafiq Salim said... Reply to comment

done reply.... maaf yerk :P

... said... Reply to comment

as salam..
oo..ada icon photographer.seorang jurugambar ya?
hoho~ bookmark dulu~

thanks ;)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.