BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Survivor Sakura Budika: Cabaran Imuniti 1



Okie~ da jumpa ahli kumpulan kamu-kamu kat SINI? Sekarang first task untuk kamu-kamu ye...

1. Semua ahli kena buat entri dengan tajuk di atas, tepek banner Survivor Sakura Budika kat atas tu, linkkan ke entri ni.

2. Buat nama kumpulan.

3. Lantik ketua kumpulan, letak nama beserta url.

4. Senaraikan ahli kumpulan kamu yang paling terkini dengan url. Sape yang tak online tu, hehehehehehe....

Contoh:

Nama kumpulan: ABC

Ketua: Sunah Mohammad (www.sunahsukasakura.com)

Ahli kumpulan:

1. Ady Budika (www.adybudika.com)
3. Ben Ashaari (www.benashaari.com)

5. Last sekali, ketua kumpulan, antar url entri ke entri ni.

Kumpulan yang paling kurang ahli, kita jumpa di perjumpaan puak ye...



5 comments:

KyêrulL said...

http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/survivor-sakura-budika-cabaran-imuniti.html

KyêrulL said...

http://kaif-amb.blogspot.com/2011/04/survivor-sakura-budika-cabaran-imuniti.html


TAK PASTI DAH BAGI KE BLUM SO BAGI LAGI

Norfa said...

http://www.norfanil.com/2011/04/survivor-sakura-budika-cabaran-imuniti.html

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/04/survivor-sakura-budika-cabaran-imuniti.html

solo molo said...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/survivor-sakura-budika-cabaran-imuniti.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.