SURVIVOR SAKURA BUDIKA: OUTLAST! OUR SURVIVOR!



Akhirnya....

Pemenang untuk game Survivor Sakura Budika...

.

.

Survivor kita ialah

.

.

.

.

.



Baca entri Survivor kita di SINI. Dia paling cepat, tepat dan pantas. Eh, cepat dengan pantas tu lain eh? Takpe lah...abaikan. Dia pun siap printscreen lagi jawapan untuk sejarah nama game Survivor Sakura Budika. Itu yang paling betul. Hehehe...

Mereka yang lain yang menghantar jawapan di entri INI:

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/survivor-sakura-budika-final_04.html

Tahniah! Yang lain, jangan kecewa. Terima kasih atas penyertaan dan kerjasama sepanjang game ni. :)

13 comments:

  1. baru ingat nk try join.. sbb intenet ttbe ok.. nmpknyer xde rezeki la.. tahniah cik pulau..!!!!!^_^

    ReplyDelete
  2. baru ingat nk try join.. sbb intenet ttbe ok.. nmpknyer xde rezeki la.. tahniah cik pulau..!!!!!^_^

    maaf klu komen nie akn flood entry akk.. intenet mmg x menyebelahi atia mlm nie..=(

    ReplyDelete
  3. waahh.. terharunya... tak sangkanya..
    terima kasih sangat-sangat..
    thanks abg ady.. thanks kak sunah..
    sayang korang tau.. hehehe..
    *tidur lena malam ni.. hahaha

    ReplyDelete
  4. perghh!!! cik pulau oi!!
    jom gayut ngan nad!!
    ahahahah!!!

    ReplyDelete
  5. @gadis melayu

    hehehe...takpe sayang..kembaq menang tu...:)

    ReplyDelete
  6. spe wt entry ni sbnrnye..sme2..kopi paste...werk mencik tak dpt join..cik pulau syabassss

    ReplyDelete
  7. ehem..ehem..ik pulau...nk g kenal la..hehe

    hai sunah..

    jom baca

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tips-bagaimana-lelaki-boleh-gembirakan.html

    ReplyDelete
  8. as salam..
    o..ni rupanya game tu.
    wah! kretif! kalau encik ben buat macam ni, alamatnya riuh rendah la setipa entri peserta ;)

    hehe. hari tu borak dengan nad.ni bila ada game fear factor pula ke?

    ReplyDelete
  9. tahniah ye cik pulau~~ ︿_︿

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.