BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 4, 2011

SURVIVOR SAKURA BUDIKA: OUTLAST! OUR SURVIVOR!



Akhirnya....

Pemenang untuk game Survivor Sakura Budika...

.

.

Survivor kita ialah

.

.

.

.

.



Baca entri Survivor kita di SINI. Dia paling cepat, tepat dan pantas. Eh, cepat dengan pantas tu lain eh? Takpe lah...abaikan. Dia pun siap printscreen lagi jawapan untuk sejarah nama game Survivor Sakura Budika. Itu yang paling betul. Hehehe...

Mereka yang lain yang menghantar jawapan di entri INI:

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/survivor-sakura-budika-final_04.html

Tahniah! Yang lain, jangan kecewa. Terima kasih atas penyertaan dan kerjasama sepanjang game ni. :)



13 comments:

gadis melayu said...

baru ingat nk try join.. sbb intenet ttbe ok.. nmpknyer xde rezeki la.. tahniah cik pulau..!!!!!^_^

gadis melayu said...

baru ingat nk try join.. sbb intenet ttbe ok.. nmpknyer xde rezeki la.. tahniah cik pulau..!!!!!^_^

maaf klu komen nie akn flood entry akk.. intenet mmg x menyebelahi atia mlm nie..=(

cik pulau said...

waahh.. terharunya... tak sangkanya..
terima kasih sangat-sangat..
thanks abg ady.. thanks kak sunah..
sayang korang tau.. hehehe..
*tidur lena malam ni.. hahaha

NadiRah said...

perghh!!! cik pulau oi!!
jom gayut ngan nad!!
ahahahah!!!

Izamir Ridzwan said...

hai cik pulau.. hahaha

Sunah Mohammad said...

@gadis melayu

hehehe...takpe sayang..kembaq menang tu...:)

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

tahniah ye cik pulau...:)

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hahahaha! adoiii..

Miss Ran said...

spe wt entry ni sbnrnye..sme2..kopi paste...werk mencik tak dpt join..cik pulau syabassss

Nisa' Pasir Gudang said...

RM5 RM5 RM5 yeaayyy

qasehraihan said...

ehem..ehem..ik pulau...nk g kenal la..hehe

hai sunah..

jom baca

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tips-bagaimana-lelaki-boleh-gembirakan.html

... said...

as salam..
o..ni rupanya game tu.
wah! kretif! kalau encik ben buat macam ni, alamatnya riuh rendah la setipa entri peserta ;)

hehe. hari tu borak dengan nad.ni bila ada game fear factor pula ke?

NuSaNa NoSa 91 said...

tahniah ye cik pulau~~ ︿_︿

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.