BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 8, 2011

Awak Rindu Saya Tak? T_T


Rindu...
Pada manisnya masa lalu
Kadang-kadang membuatkan hati sendu
Menangis tak berlagu
Bertambah sebak jiwa yang pilu

Rindu...
Pada detik yang telah berlalu
Mengundang kenangan untuk bertamu
Resah di hati tak siapa tahu
Entah bilakah lagi akan ketemu

Rindu...
Akan kata-kata dan senyum tawamu
Dikau sahabat dikau lah temanku
Ku bisikkan pada angin lalu
Sampaikan salam rinduku padamu...


I.R.D.I.N.I.A.N.S
Y.E.N.R.I.T.H.P.Z.A
Z.A.I.F.A.T


26 comments:

AdyBudika said...

kod ape kat bawah tu?? i.m.u

Miss Ran said...

errkk tak paham y last tu..apakah?

aliarosli said...

rinduuuu, rindu nak balik sarawak

hahhahha

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

kod? errr...heheheh..

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

yang last tu hanya mereka kot yang paham..:)

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

wahhhhhhhhhh...meh balik dengan akak!

senyumSOYA said...

rindu kt kwn skolah.. huk3~

waN Mohd Salim said...

waaaaaaaaaaa .... best nye .. macam kenal je ayat tu

♥ Princess ♥ said...

;) sweet

Sunah Mohammad said...

@senyumSOYA

yup, kawan sekolah, kawan sekampus..huhuhu..

Sunah Mohammad said...

@waN Mohd Salim

ayat yang mana ps? yang dalam gambar? mutiara kata amek kat google tadi..hehe

Izamir Ridzwan said...

apakah ini


I.R.D.I.N.I.A.N.S
Y.E.N.R.I.T.H.P.Z.A
Z.A.I.F.A.T

Sunah Mohammad said...

@♥ Princess ♥

:)

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

itu nama dan penama yang digabungkan..

NadiRah said...

aah...
kod ke nombor pin??

Mutiara Bernilai said...

juga.
sangat rindu.
irdinian.

^__^

nanes la jum!

Along Usop said...

sahabat.. :)

Aretikz said...

nampaknya.. soalan hangat.. adalah mengenai kod.. hehe.. rindu mok makai nasi ayam tomato batu 7 ho.. hehe..

Budak Botak said...

rindunya, hue3...

Entry terbaru -> 10 Baju Pelik dan Kreatif... (",)

Woofer Storm said...

rndu ku cuma buat yang merasai kehadiran aku yang penuh hina ini..

suka entry ni sis^^

udin said...

hurm.. masih tertanya2 apakah ini???

I.R.D.I.N.I.A.N.S
Y.E.N.R.I.T.H.P.Z.A
Z.A.I.F.A.T

~CiK TiNieY~ said...

akak sunah x rindu?

menagih rindu....sob3

mynameismy said...

nak ikut macam ady..

I.M.U...;D

ms. ck said...

bila rindu dtg mengetuk kuat2....
ahaha..hukhukhuk...
xmo nanes!

bersama kak Es said...

kod rahsia itu mengganggu...
apakah itu?

Jemari MonteL said...

yg penting hanya yg taw erti RINDU yg sebenar2nye sahaja yg akan mengerti :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.