BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 4, 2011

BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN


Awww...header baru tuuu...:p

Best ke jadi lelaki??


10 comments:

Faris Adli said...

best tu..kalau minat kat perempuan, boleh terus ngorat je..silap2 boleh kahwin terus.. orang tak pandang pelik bila laki ngorat perempuan :-)

aku bangga jadi lelaki :-)

lelaki atau perempuan sama je..ada kelebihan dan kekurangan :-)

Umar Faruq said...

best!!

hahaha.. soalan ringkas jawapan pun mesti ringkas..

mynameismy said...

eleh..ciput je soklan.. same plak mcm cik abe die..;D

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

yess~ itu jawapan yang best...tapi...tunggu jawapan lain lagi..

Sunah Mohammad said...

@Umar Faruq

ouh, kalau saya, saya gitau lagi nape best..hahahaha

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

hahaha~ soklan ciput yang bermakna hokeyyy...:)

AdyBudika said...

PENTIRU..TAKMO JAWAB YANG NEH!!!! NAK CARI YANG LAIN

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

takmo, sudah!!!

en solo said...

best kak...
kalo tak caya, tanya Abg Ady tu...
lalala...



http://solomolo.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-aku-jawab-soalan-cik-efa.html

Umar Faruq said...

GENERAL SSS.. hamek neyh!!

http://www.umarfaruq.com/2011/05/ben-ashaari-aku-jawab-soalan-general.html

hahahah

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.