BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 2, 2011

Di Mana Kan Ku Cari Aaron?


Tajuk tak menahan...

Aaron mana? Adakah Aaron Aziz?

Nape Aaron Aziz? Nape bukan Remy Ishak? Nape???

Ntah lerr...tu Fahrin Ashaari yang bagi nama... PCM lak kata, ada orang cakap kat wall jiran dia, header baru blog jiran dia tu macam Fahrin Ahmad. Erk! Habislahhh...mesti dia kembang bila orang kata muka cam Fahrin Ahmad. Hemsemm ke??? Sila judge sendiri, ok...

Yang tak boleh tahan tu, Fahrin Ashaari ni dok tanya pulak, Aaron Budika mana? Dia pi tanya kat entri PCM yang NI...macam dalam gambo kat bawah...


Hahahahaha~ Sape Aaron Budika tu Fahrin Ashaari??? Sape, sape??? Saya takmo ulas lebih-lebih...kang ade yang kembang gak kang...terus dia up entri lak...hadoiii...

Ape-apepun, sape nak undi Fahrin Ashaari klik SINI, sape nak undi Aaron Budika klik SINI. Hehehe...

P/S: Kalo Fahrin Ashaari vs Aaron Budika, sape menang eks?


11 comments:

AdyBudika said... Reply to comment

no komen!!!!!!!!!!! die blur tuh

y u y u Z u l a i k h a said... Reply to comment

Fahrin dan Aaron! grrr! kecintaan saya!!!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... Reply to comment

keh3..macam kenal je si aaron dengan fahrin tu,.. =P

NadiRah said... Reply to comment

ceh..huhu

cik pulau said... Reply to comment

hahaha.. kalau fahrin ashaari vs Aaron Budika.. kompem..
terang lagi bersuluh..pulau yg akan menang.. hahaha..opsss...
larikkk... balik ke pulau laju2..
takut nanti kena pulau kat diorang.. hahaha

aliarosli said... Reply to comment

hahhahaha, macam-macam

HeziqaMushadadLee said... Reply to comment

adeh -,-"

Akid azami said... Reply to comment

keh keh.. Tapi memang stylelah header abang six pack yang baru tu :D

efa nur said... Reply to comment

hahaha..klasss gitu..hehe :D

Miss Ran said... Reply to comment

senyum...sy pilih ustad amirul erk

Adinda Amy Sensei said... Reply to comment

..

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.