Monday, May 2, 2011

Di Mana Kan Ku Cari Aaron?


Tajuk tak menahan...

Aaron mana? Adakah Aaron Aziz?

Nape Aaron Aziz? Nape bukan Remy Ishak? Nape???

Ntah lerr...tu Fahrin Ashaari yang bagi nama... PCM lak kata, ada orang cakap kat wall jiran dia, header baru blog jiran dia tu macam Fahrin Ahmad. Erk! Habislahhh...mesti dia kembang bila orang kata muka cam Fahrin Ahmad. Hemsemm ke??? Sila judge sendiri, ok...

Yang tak boleh tahan tu, Fahrin Ashaari ni dok tanya pulak, Aaron Budika mana? Dia pi tanya kat entri PCM yang NI...macam dalam gambo kat bawah...


Hahahahaha~ Sape Aaron Budika tu Fahrin Ashaari??? Sape, sape??? Saya takmo ulas lebih-lebih...kang ade yang kembang gak kang...terus dia up entri lak...hadoiii...

Ape-apepun, sape nak undi Fahrin Ashaari klik SINI, sape nak undi Aaron Budika klik SINI. Hehehe...

P/S: Kalo Fahrin Ashaari vs Aaron Budika, sape menang eks?

11 comments:
Write Comments
  1. no komen!!!!!!!!!!! die blur tuh

    ReplyDelete
  2. Fahrin dan Aaron! grrr! kecintaan saya!!!

    ReplyDelete
  3. keh3..macam kenal je si aaron dengan fahrin tu,.. =P

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kalau fahrin ashaari vs Aaron Budika.. kompem..
    terang lagi bersuluh..pulau yg akan menang.. hahaha..opsss...
    larikkk... balik ke pulau laju2..
    takut nanti kena pulau kat diorang.. hahaha

    ReplyDelete
  5. keh keh.. Tapi memang stylelah header abang six pack yang baru tu :D

    ReplyDelete
  6. hahaha..klasss gitu..hehe :D

    ReplyDelete
  7. senyum...sy pilih ustad amirul erk

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com