Di Mana Kan Ku Cari Aaron?


Tajuk tak menahan...

Aaron mana? Adakah Aaron Aziz?

Nape Aaron Aziz? Nape bukan Remy Ishak? Nape???

Ntah lerr...tu Fahrin Ashaari yang bagi nama... PCM lak kata, ada orang cakap kat wall jiran dia, header baru blog jiran dia tu macam Fahrin Ahmad. Erk! Habislahhh...mesti dia kembang bila orang kata muka cam Fahrin Ahmad. Hemsemm ke??? Sila judge sendiri, ok...

Yang tak boleh tahan tu, Fahrin Ashaari ni dok tanya pulak, Aaron Budika mana? Dia pi tanya kat entri PCM yang NI...macam dalam gambo kat bawah...


Hahahahaha~ Sape Aaron Budika tu Fahrin Ashaari??? Sape, sape??? Saya takmo ulas lebih-lebih...kang ade yang kembang gak kang...terus dia up entri lak...hadoiii...

Ape-apepun, sape nak undi Fahrin Ashaari klik SINI, sape nak undi Aaron Budika klik SINI. Hehehe...

P/S: Kalo Fahrin Ashaari vs Aaron Budika, sape menang eks?

11 comments:

  1. no komen!!!!!!!!!!! die blur tuh

    ReplyDelete
  2. Fahrin dan Aaron! grrr! kecintaan saya!!!

    ReplyDelete
  3. keh3..macam kenal je si aaron dengan fahrin tu,.. =P

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kalau fahrin ashaari vs Aaron Budika.. kompem..
    terang lagi bersuluh..pulau yg akan menang.. hahaha..opsss...
    larikkk... balik ke pulau laju2..
    takut nanti kena pulau kat diorang.. hahaha

    ReplyDelete
  5. keh keh.. Tapi memang stylelah header abang six pack yang baru tu :D

    ReplyDelete
  6. hahaha..klasss gitu..hehe :D

    ReplyDelete
  7. senyum...sy pilih ustad amirul erk

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.