Pengantin Lelaki Kentut Kuat Di Majlis Perkahwinan


BANGI, 2 Mei - Tetamu-tetamu majlis perkahwinan seorang blogger terkenal tanah air hari ini dikejutkan dengan satu dentuman kuat ketika sedang mengisi perut dengan juadah makanan sekitar jam 11.40 pagi tadi. Dentuman kuat yang diiringi dengan bau telor busuk itu disyaki merupakan kentut yang dikeluarkan oleh pengantin lelaki.

"Gua rasa, tak salah untuk gua kentut. Lagipun, gua percaya, semua hadirin yang hadir terutama rakan-rakan blogger memang menunggu-nunggu saat ini," kata Azfar, 25, atau nama bloggernya, Ujang9897.

Pengantin perempuan yang menutup hidung ketika ditanya pula tidak mahu mengulas lanjut mengenai perkara ini. - BERSAKURA

*****

Err...betul ke berita tu??? Tak tahu lah...kena tanya mereka-mereka yang datang majlis Ujang dengan kak Yana lah yeee...:p

Gambar dari dak muncett

Ujang, maap eks tak dapat gi ang punya kenduri. Kita kan musuh ketat, mana boleh gi kenduri musuh wehhhhh...tak macho lahhhh! Erk! Guro saje...hahaha~ Ekceli, jauh lahh Ujang...huhuhu. Jelessss dengan mereka-mereka yang gi. T_T

Ujang kentut, lepas ni jadi suami soleh, ok? Jaga kak Yana elok-elok...jangan kentut aje merata-rata. Kesian kak Yana nak gi bersihkan bau tu kang...hahaha~

Ape-apepun, moga masjid yang ang bina bersama kak Yana kekal hingga syurga ye...nak tiru cara Uncle John wish untuk kawan dia lahhh... "Moga selamat melahirkan anak pertama pada 2 Februari 2012~~!" Ops! Hahaha~ Okbai!
Pengantin Lelaki Kentut Kuat Di Majlis Perkahwinan Pengantin Lelaki Kentut Kuat Di Majlis Perkahwinan Reviewed by Sunah Sakura on May 02, 2011 Rating: 5

23 comments:

  1. bukanlah kak, 5februari la
    sebab arinie dah 2mei

    hehhehehhe, terbalikkan aje

    2/5 jadi 5/2

    ReplyDelete
  2. keh keh.. ujang kawin rupe nye.. betol ke ujang kentut? haha.. memalukan aje
    Kau sombong

    ReplyDelete
  3. @aliarosli

    hahaha..sebab kira 9 bulan la alia...:p

    ReplyDelete
  4. tengok tajuk pun dah tau pasal siapa.. he..he.. akak baru nak bersiap ni nk ke rumah ujang. dah janji dgn http://deejaywani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. btol ke ni?? haha. lawak betoi

    ReplyDelete
  6. nak pegi...dh jnji ngn alia dak kecik tp transport lak xd..aduss
    baru berangan nak makan nasi minyak ujang ngn k.yana..aishh

    ReplyDelete
  7. moga kekal bahagia selagi hayat dikandung badan..

    ReplyDelete
  8. jeleznya tak dapat pergi...huhu.

    ReplyDelete
  9. hahaha..selekeh punye pengantin...aiyoo...hehehe

    ReplyDelete
  10. sunah bile lak..smlm da amik berkat kan

    hehe dorg sme cntik sme padan..sgt srnok

    ReplyDelete
  11. wahhh tarikh lahir baby yang bagus.. hehe selamat berjuang ujang!!!

    ReplyDelete
  12. hahahahaha ada jugak ye pengantin yg kentut!...ala sis dulu pun ada kot kentut tp dok diam2 aje le..sbb xde bau...hahahahhahaha

    mana boleh tahan, nnti racun masuk badan..lalalalala

    ReplyDelete
  13. sekarang ni macam musim orang kahwin..dalam tempoh 6 bulan ni dah lebih 5 jemputan majlis perkahwinan..tapi tak boleh pergi :-(

    tahniah pada ujang dan yana..

    cik sunah bila lagi? ke dah?

    ReplyDelete
  14. selamat pengantin baru...semoga kekal bahagia,..hingga ke anak cucu...(tgh nyanyi ni....) dah lupa dah lirik seterusnya...

    walaupun daku bau2 bacang dgn ujang tapi aku nak wish gak..ke ujang...bolehkan..

    ReplyDelete
  15. as salam..
    haha. tu ok lagi. statement ujang masa vlog 1tube tu yang kelakar pasal kawen 1.
    adei..
    zamir lagi aa. salam ujang gaya tak hingat dunia

    XD

    ReplyDelete
  16. hahahaha..sengal..!!!


    derm..napa tak tggl link dkt wall FB...grrr



    nasib amalina sampai kan salam sbb tak dtg..=)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions. Any comments with link will be deleted, I'm sorry, as I don't want it to increase my spam score. Thank you.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.