BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Hari Ni Cerita Header Je Eh?


Hari ni hari header di SSS.com

Ermmmm~

Sori la ye kalau kamu-kamu rasa bosan... Hari ni sepanjang hari pasal header ajeee... Mood header da menyerang, so kene la LAYANZZZ.

Ni ade sorang blogger ni... Dia nak mintak kene serang sangat! Pasal pe? Pasal header jugakkk...

Dia nak mintak komen kamu-kamu pasal header dia. Saya da komen dahhh... Header dia... Macam ni, ade kaler hijau... Ade rumput-rumput... Ade rumah... Ade langit... Ade awan... Lepas tu ade tulisan-tulisan sikit... Ade bingkai-bingkai...

Errr... Gi tengok sendiri la ek... Hehehe... Tolong bagi pandangan sekali, tak salah kan tolong sesama blogger? :)

Klik SINI untuk tengok header dia dan komen~


15 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

bila header den nak ado kat blog ni?
:D

Solihin Zubir said...

hijau... sedap je mata memandang... =)

y u y u Z u l a i k h a said...

akak.. cite la pasal entry saya yang baru. semua pasal header :P hahaha

Faris Adli said...

tau la header saya cuma teks semata-mata...takde siapa nak komen ..............sedihnya

::Mastura Zakaria:: said...

sejuknya mataaaa memandang.... teringat bantal tetiba..hihihihi

farasakura said...

shomell ^_____^

fRaMe+LenSeS said...

cantik la.. :D

Izamir Ridzwan said...

promote lah header IR sama.. review sikit header tuh sesuai ke tak

puanbee said...

tengah layan gak ni :)

angah said...

ala header buruk ja 2..mana la ada owg nk komen kak oi...huhuh

Citarasa Rinduan said...

WAH.......
siapa nak tolong kak ayu cipta header yang menarik..
nanti kak ayu upah ya.

sunnah....
(nak war2 kan ker? hahah)

cik pulau said...

cantik la..
kalah header batu bertangkup cik pulau... hahha

MDHAFiZ.NET said...

Salam kenal...

Miss Ran said...

cntik...

tkde ape nk komen=)

kiera'sakura said...

hari2 tgk header die.. hihihi

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.