BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 25, 2011

Aku SHARE Korang Layan JER!


LAYANZZZZ

Klik SINI untuk maklumat lanjut...

Hei, aku cakap layan, layan je lahhhh!

Ape tunggu lagi??? Klik cepat! Gggrrrrrr!!!!

Macam tu lah agaknye orang kat header tu cakap eks~ Kamu-kamu klik la, takot dia mengamuk lak kanggg... Ade banyak benda kat situuu... Macam-macam ade kot, tak tau nak kata ape, klik jeeee lahhhh! Kang saya pun jadik cam dalam header tu kang! Heee...


13 comments:

aDisH.sHidA said...

terkejut akak egtkan sunah bahasa diri aku

Miss Ran said...

xnk klik

takut

erk sunah ritu kte nk tuka gne aku kat entry???betulkah

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

eheh~ kalo saya guna 'aku' takleh ke? :p

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

alorhh...dia tak makan orang, dia eksyen dalam gambo je... :p

err..bila masa pulak aku cakap camtu? tu rasa je, rasa...ko tau tak rasa??? ehhhh, salah-salah..terguna aku lak..:p ops, larikkkkkk gi blog iffah!

bersama kak Es said...

sunah jadi cenggitu dulu baru akk KLIK...buatlah..CEPATTT!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi..pomot blog mad ye?lama ummi dia ni tak gi jenguk blog dia

Sunah Mohammad said...

@bersama kak Es

errr...tak boleh! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

haa..sila-sila singgah~ hehehe...

Along Usop said...

den kona budak media jer nih.. den kona.. hahah.. =p

*saye kenal budak media jer ni..

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

wahhhhhhhhhhhhh! da lama tak nampak along! hahahaha~

fRaMe+LenSeS said...

ahahahaha.. bos2.. igtkan apa la tadi. :P

Media Jer Crew! said...

hee! thank kak sunnah yang comel!

~Kirin Selama Perak~ said...

untung la!
grrr!!
aummm!
wakakakaka

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.