Jom Main Keywords! Ada Berani??? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, May 30, 2011

Jom Main Keywords! Ada Berani???


Nak buat jugak!

Tadi gi blog Sembang Kemas, tengok dia buat entri guna keywords yang orang search kat internet hingga tercapai kat blog dia.

Meh tengok entri saya pulak eks~

***

Pada suatu hari, seorang  sedang mencari maklumat tentang di dalam Facebook. Cari punya cari, akhirnya dia terjumpa satu . Link itu membawa dia ke blog seorang . Bila membaca entri terbaru ustazah gebu tersebut yang bertajuk ! Bestnya..., tiba-tiba terdetik di hatinya, "..."

Lagipun, hari tu dia ada . Dia tak nak kisah hidupnya jadi macam dalam rancangan tu. Tentang macam mana seorang terhadap isterinya kerana terjebak dengan . Bila dah jadi macam tu, pun takde guna dah...

Hurmmm... Kadang-kadang, dia tertanya-tanya gak pada diri sendiri yang , kalau dia Errr... Sekiannn...

***

Hahahaha~ Ade yang nak kongsi cerita kreatif guna keywords blog dia pulak tak? Kalau ada, sila-sila. Nanti paste url kat sini, kongsi dengan pembaca yang lain pulak... Nak buat segmen, tak ramai kot yang rajin nak crop satu-satu keyword dari nuffnang or histats, then godek-godek coding. Sape yang rasa keywords dia lagi best dan boleh hasilkan cerita yang lagi kreatif dari ni, ape tunggu lagiiii...? :p


YANG RAJIN CROP KEYWORDS NAK BUAT CITE:

25 comments:

  1. hahaha perghhhhh nak try gak ni keh3

    ReplyDelete
  2. nak kne kreatif nih...huhuh...pening2,,

    ReplyDelete
  3. ceh..perkataan panas bentuk imej...

    bagi aku, apalah guna kita berjaya bermain dengan keyword berunsur lucah? ada faedah ke? setakat trafik naik untuk berfaedah baik tak payah kan

    ReplyDelete
  4. menarik...tp mcm xrajin nak crop satu2....adehhh

    ReplyDelete
  5. Akak punya keywords best2..saya punya tak best langsung, takleh jd cerita pun..haha..nway, nice2~

    ReplyDelete
  6. menarik..dan semestinya akak bkn tak rajin nak crop..tp mmg pemalas!huhu

    ReplyDelete
  7. kak sunah, xde keyword yang byk macam kak sunah. huhu.

    petang ni lepas balik kelas memandu buat, hehe :P

    ReplyDelete
  8. giler rajin....lagipun keyword blog aku banyak yang bahaya....he he he

    ReplyDelete
  9. wah!! menarik giler..
    tapi keywords akak takde yg best sgt...huuhuhuhu

    ReplyDelete
  10. fuh..rajin giler adik sunah membuat jalan cerita berdasarkan keywords..akak punya keywords tak best pun ..*alasan jek..sebenonya malas...heheh*

    ReplyDelete
  11. memang rajin sunah ya...huhu
    akk x reti nk crik keyword kt histats...
    bru je pakai and da godek2 x jmp..haha

    ReplyDelete
  12. @pearl jade

    akak klik kat Search Engines... bahagian sidebar under Traffic Sources... :)

    ReplyDelete
  13. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/05/segmen-keywords-bersama-sunahsukasakura.html

    nah join...satu2nye org rjin stakat nila..apelagi korg..joinkn diri k

    ReplyDelete
  14. menarik... kalau jadik cerita memang best. ada perasaan nak buat tapi malas lah nak crop satu...

    ** buat entry guna keywords - idea menarik!!

    ReplyDelete
  15. rajin betul sunah ye...hehe..pandai buat cerita tu

    ReplyDelete
  16. ala keywords belog my xbeshhhh

    ReplyDelete
  17. kreatif dan tersangatlah rajinnya sunah ni..kalo kzla maunya berhari2 baru siap entry ni:)

    ReplyDelete
  18. cantek la cik sunah!!

    macam tu barula geng,kehkehkeh kreatif!

    sama macam slogan utm.kah3

    ReplyDelete
  19. jap2 gua nak komen ngan faris adli,kalau lu baca lagi komen ni,ambik perhatian.

    perkataan panas dalam bentuk image,so boleh kurangkan perkataan panas di dalam blog.Kalau tulis satu persatu perkataan tersebut,lain kali orang search jumpa lagi kat dalam blog tu,tak gitu,dah kurangkan da tu.

    ReplyDelete
  20. http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-173-korang-ada-ke-nombor-budak.html

    hahaha, buat jugak XD

    ReplyDelete
  21. xpndai nk jadi kreatif cmnie hehehe

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad