BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 30, 2011

Jom Main Keywords! Ada Berani???


Nak buat jugak!

Tadi gi blog Sembang Kemas, tengok dia buat entri guna keywords yang orang search kat internet hingga tercapai kat blog dia.

Meh tengok entri saya pulak eks~

***

Pada suatu hari, seorang  sedang mencari maklumat tentang di dalam Facebook. Cari punya cari, akhirnya dia terjumpa satu . Link itu membawa dia ke blog seorang . Bila membaca entri terbaru ustazah gebu tersebut yang bertajuk ! Bestnya..., tiba-tiba terdetik di hatinya, "..."

Lagipun, hari tu dia ada . Dia tak nak kisah hidupnya jadi macam dalam rancangan tu. Tentang macam mana seorang terhadap isterinya kerana terjebak dengan . Bila dah jadi macam tu, pun takde guna dah...

Hurmmm... Kadang-kadang, dia tertanya-tanya gak pada diri sendiri yang , kalau dia Errr... Sekiannn...

***

Hahahaha~ Ade yang nak kongsi cerita kreatif guna keywords blog dia pulak tak? Kalau ada, sila-sila. Nanti paste url kat sini, kongsi dengan pembaca yang lain pulak... Nak buat segmen, tak ramai kot yang rajin nak crop satu-satu keyword dari nuffnang or histats, then godek-godek coding. Sape yang rasa keywords dia lagi best dan boleh hasilkan cerita yang lagi kreatif dari ni, ape tunggu lagiiii...? :p


YANG RAJIN CROP KEYWORDS NAK BUAT CITE:


25 comments:

Muslimah Optimis said...

xrajin nak crop satu2..hehehe

budakkampung39 said...

hahaha perghhhhh nak try gak ni keh3

zaMir said...

nak kne kreatif nih...huhuh...pening2,,

Faris Adli said...

ceh..perkataan panas bentuk imej...

bagi aku, apalah guna kita berjaya bermain dengan keyword berunsur lucah? ada faedah ke? setakat trafik naik untuk berfaedah baik tak payah kan

FasiHaH SupiaN said...

menarik...tp mcm xrajin nak crop satu2....adehhh

piouspdosh said...

Akak punya keywords best2..saya punya tak best langsung, takleh jd cerita pun..haha..nway, nice2~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

menarik..dan semestinya akak bkn tak rajin nak crop..tp mmg pemalas!huhu

sergeant keroro said...

kak sunah, xde keyword yang byk macam kak sunah. huhu.

petang ni lepas balik kelas memandu buat, hehe :P

Pembawa_Wacana said...

giler rajin....lagipun keyword blog aku banyak yang bahaya....he he he

mas saari said...

wah!! menarik giler..
tapi keywords akak takde yg best sgt...huuhuhuhu

Mylady said...

fuh..rajin giler adik sunah membuat jalan cerita berdasarkan keywords..akak punya keywords tak best pun ..*alasan jek..sebenonya malas...heheh*

Miss Ran said...

berminat...hehe

Qaseh dalia adelia said...

alahai qaseh ni pemalas haha

pearl jade said...

memang rajin sunah ya...huhu
akk x reti nk crik keyword kt histats...
bru je pakai and da godek2 x jmp..haha

Sunah Mohammad said...

@pearl jade

akak klik kat Search Engines... bahagian sidebar under Traffic Sources... :)

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/05/segmen-keywords-bersama-sunahsukasakura.html

nah join...satu2nye org rjin stakat nila..apelagi korg..joinkn diri k

Aidah said...

menarik... kalau jadik cerita memang best. ada perasaan nak buat tapi malas lah nak crop satu...

** buat entry guna keywords - idea menarik!!

shafmechy said...

rajin betul sunah ye...hehe..pandai buat cerita tu

mynameismy said...

ala keywords belog my xbeshhhh

cik sakura said...

kreatifnya..

azila said...

kreatif dan tersangatlah rajinnya sunah ni..kalo kzla maunya berhari2 baru siap entry ni:)

Sembang Kemas said...

cantek la cik sunah!!

macam tu barula geng,kehkehkeh kreatif!

sama macam slogan utm.kah3

Sembang Kemas said...

jap2 gua nak komen ngan faris adli,kalau lu baca lagi komen ni,ambik perhatian.

perkataan panas dalam bentuk image,so boleh kurangkan perkataan panas di dalam blog.Kalau tulis satu persatu perkataan tersebut,lain kali orang search jumpa lagi kat dalam blog tu,tak gitu,dah kurangkan da tu.

sergeant keroro said...

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-173-korang-ada-ke-nombor-budak.html

hahaha, buat jugak XD

Pojiekyra said...

xpndai nk jadi kreatif cmnie hehehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.