Monday, May 16, 2011

Tolong Jangan Pelik-pelik... T_T


GGGRRRRRR!!

Tolonglah... tolonglah... pleassseeeeeee.... T_T

Tolonglah jangan letak widget pelik-pelik kat blog. Sebab ape, nanti kalo orang datang blog kamu-kamu yang letak widget pelik-pelik ni, dia akan automatik kuar tab yang pelik-pelik. Lepas tu tak boleh nak pangkah pulak... T_T

Konon kata "Click OK to continue, or Cancel to stay on current page." Mesti la taknak continue kan? Bila klik Cancel, yezzaaa, kita stay kat page tu jee... Takmo la kan, so nak pangkah page tu, then keluar lagi message window, "Click Cancel to navigate away from this page." Tapi, tapi, tapi...button Cancel tak adeeeeeeeeee!!! Button "OK" je yang adeee...adehhh...sampai bila pun tak habis kalo duk klik yang tu jeee...sampai kuar iklan pelik-pelik lagiii...huhuhuhu...

Terpaksalah tekan Ctrl + Alt + Del dan End Task...T_T

So lepas ni, hati-hati bila pilih widget untuk letak kat blog yee... Kalo de pembaca yang tegur tu, pertimbangkanlah... Untuk kebaikan semua jugak... :)

P/S: Dulu Jeneral SSS.com pun suka letak widgeo yang memperbanyakkan tab kamu-kamu semua...

28 comments:
Write Comments
  1. akak memula buat belog suker gak buh, sebab comel, tapi patu nak bukak belog sendiri pun seksa, akak terus buang dik

    ReplyDelete
  2. betol...setujuuuuu....penah jadik camto juga...haish.....

    ReplyDelete
  3. saya pun tak suka widget mengarut2 neh...buat lambat loading jer...

    ReplyDelete
  4. hhahaha---------------------- X_X

    ReplyDelete
  5. siyes..tensen gila bile letak wigdet2 mengarut tu..sakit jiwa..blink2 pastu kasi berat blog je T_T

    ReplyDelete
  6. apa ustazah ckp ni...??
    hehehhe

    ReplyDelete
  7. kalau blog cam tuh terus saya unfollow.menyampah.

    ReplyDelete
  8. teringat zaman mule2 berblog...semue widget saye letak hahahahaha.....

    ReplyDelete
  9. hihihi...betul2.dah msk ada kluar satu..pastu satu lagi..rasa nak bom jek

    ReplyDelete
  10. sunah, sebab tu aku suka baca entri blog org kat google reader..letak la widget byk2, dengan aman je boleh baca kat google reader terutamanya yang tak kawal rss..

    maksudnya dunia faris takde widget2 pelik la sebab sunah pernah singgah 2,3 kali?

    ReplyDelete
  11. lambat loading rosakkan mood. huh!

    ReplyDelete
  12. samalah ngan akak...
    mula2 berblog dulu semua widget nak letak...hehehe

    ReplyDelete
  13. hahahahaha ps cukop masok sekali .. pas tu .. takkan masok agi .. hahahaha

    ReplyDelete
  14. sokong2..berat nk loading lak tu klu byk sgt..

    ReplyDelete
  15. belog akak bersih dr widget pelik2 tu..jemput lah datang!!

    ReplyDelete
  16. baik kak sunah !
    *bertindak mengikut arahan*
    :)

    ReplyDelete
  17. xminat ah pesen letak widget ntah apa2 nie..
    kasik lambat loading je..
    hahahahhaha

    ReplyDelete
  18. SOKONG!!!
    KALAU DAH BYK SANGAT WINDOWS..PASTU LAPPY HANG. TUE LAGI BUAT ORANG BENGANG

    ReplyDelete
  19. hahaha..paling pantang skli kalau ada pop-up kua cmni, "selamat datang ke blog sy..blablabla"..dh klik tu..kua lagi.."nak apa?"..kua lagi, "mekaseh..silakan baca elok2"..kang aku kasi lempang jgk kang blogger cmtu...

    ReplyDelete
  20. haha.. letak widget yg penting sudah.. yg takde kaitan tu buang aja.. wat berat blog aja..

    ReplyDelete
  21. bukak blog mcmtu, sy trus X hehe lmbat

    ReplyDelete
  22. haha cian kehkeh nak sokong komen dari fakhrul1409 wakaka sebab tak suka mcm yg tu juga huhu nnti tetiba hang huhu

    ReplyDelete
  23. Assalam... dh lama buang benda2 tu semua... jemputlah sggah ke blog RKTS sy lak yea!!

    ReplyDelete
  24. sunah..akak punya ada x widget pelik2 tu???haha

    hai adikku,,lama xdtg..aka bizis..huhu

    ReplyDelete
  25. ha ah sokong sangat

    macam nak BOOOOMMM jek

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com