BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 16, 2011

Tolong Jangan Pelik-pelik... T_T


GGGRRRRRR!!

Tolonglah... tolonglah... pleassseeeeeee.... T_T

Tolonglah jangan letak widget pelik-pelik kat blog. Sebab ape, nanti kalo orang datang blog kamu-kamu yang letak widget pelik-pelik ni, dia akan automatik kuar tab yang pelik-pelik. Lepas tu tak boleh nak pangkah pulak... T_T

Konon kata "Click OK to continue, or Cancel to stay on current page." Mesti la taknak continue kan? Bila klik Cancel, yezzaaa, kita stay kat page tu jee... Takmo la kan, so nak pangkah page tu, then keluar lagi message window, "Click Cancel to navigate away from this page." Tapi, tapi, tapi...button Cancel tak adeeeeeeeeee!!! Button "OK" je yang adeee...adehhh...sampai bila pun tak habis kalo duk klik yang tu jeee...sampai kuar iklan pelik-pelik lagiii...huhuhuhu...

Terpaksalah tekan Ctrl + Alt + Del dan End Task...T_T

So lepas ni, hati-hati bila pilih widget untuk letak kat blog yee... Kalo de pembaca yang tegur tu, pertimbangkanlah... Untuk kebaikan semua jugak... :)

P/S: Dulu Jeneral SSS.com pun suka letak widgeo yang memperbanyakkan tab kamu-kamu semua...


28 comments:

Isteri Encek Bard said...

akak memula buat belog suker gak buh, sebab comel, tapi patu nak bukak belog sendiri pun seksa, akak terus buang dik

fRaMe+LenSeS said...

cam menakutkan ja.. hihi..

miss frog said...

betol...setujuuuuu....penah jadik camto juga...haish.....

wahida said...

saya pun tak suka widget mengarut2 neh...buat lambat loading jer...

mohd zhafri said...

hhahaha---------------------- X_X

whitelover said...

siyes..tensen gila bile letak wigdet2 mengarut tu..sakit jiwa..blink2 pastu kasi berat blog je T_T

NadiRah said...

apa ustazah ckp ni...??
hehehhe

Rozuan Ismail said...

kalau blog cam tuh terus saya unfollow.menyampah.

budak kampung said...

teringat zaman mule2 berblog...semue widget saye letak hahahahaha.....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihihi...betul2.dah msk ada kluar satu..pastu satu lagi..rasa nak bom jek

Faris Adli said...

sunah, sebab tu aku suka baca entri blog org kat google reader..letak la widget byk2, dengan aman je boleh baca kat google reader terutamanya yang tak kawal rss..

maksudnya dunia faris takde widget2 pelik la sebab sunah pernah singgah 2,3 kali?

salemaziz said...

lambat loading rosakkan mood. huh!

mas saari said...

samalah ngan akak...
mula2 berblog dulu semua widget nak letak...hehehe

waN Mohd Salim said...

hahahahaha ps cukop masok sekali .. pas tu .. takkan masok agi .. hahahaha

shafmechy said...

sokong2..berat nk loading lak tu klu byk sgt..

Sal Saari said...

belog akak bersih dr widget pelik2 tu..jemput lah datang!!

~Kirin Selama Perak~ said...

baik kak sunah !
*bertindak mengikut arahan*
:)

Ana Montana said...

xminat ah pesen letak widget ntah apa2 nie..
kasik lambat loading je..
hahahahhaha

mama comel said...

xsuka..xsuka...T.T

forever love said...

SOKONG!!!
KALAU DAH BYK SANGAT WINDOWS..PASTU LAPPY HANG. TUE LAGI BUAT ORANG BENGANG

Fakhrul1409 said...

hahaha..paling pantang skli kalau ada pop-up kua cmni, "selamat datang ke blog sy..blablabla"..dh klik tu..kua lagi.."nak apa?"..kua lagi, "mekaseh..silakan baca elok2"..kang aku kasi lempang jgk kang blogger cmtu...

udin said...

haha.. letak widget yg penting sudah.. yg takde kaitan tu buang aja.. wat berat blog aja..

cik heroin said...

bukak blog mcmtu, sy trus X hehe lmbat

Jangan Kalot said...

Widget banyak lambat loading....
blogwalking... :D


Segmen Hari Guru Cikgu: Perdana Menteri Turut Membintangi Video Klip JanganKalot (video)

efa said...

haha cian kehkeh nak sokong komen dari fakhrul1409 wakaka sebab tak suka mcm yg tu juga huhu nnti tetiba hang huhu

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam... dh lama buang benda2 tu semua... jemputlah sggah ke blog RKTS sy lak yea!!

qasehraihan said...

sunah..akak punya ada x widget pelik2 tu???haha

hai adikku,,lama xdtg..aka bizis..huhu

bersama kak Es said...

ha ah sokong sangat

macam nak BOOOOMMM jek

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.