BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, June 5, 2011

Jom Skodeng! Top 10 Referrals Bulan Mei


Tadi baca kat blog Katek, dia kongsikan referrals ke blog dia untuk bulan ni. Saya pun terpanggil nak kongsikan kat semua, penyumbang trafik ke blog saya untuk bulan Mei yang lepas. Lambat sikit eks, terlupa... Patut akhir bulan hari tu publish, ni da masuk bulan Jun. Takpe, takpe... "Sukahati saya la nak publish bila, ni blog saya, kan kan kan???" Erkkk!

Abaikan dia tuuu... Meh kita skodeng sape yang baik hati niiii...

Amek dari histats

  1. Facebook, sebab selalu ping kat sana.
  2. Blogger.com sendiri, terima kasih kepada yang menerjah dari dashboard.
  3. Pak Cik Mat, ramai blogger masak-masak datang dari blog dia~
  4. Seperti biasa, jiran saya mesti nak interprem gak...
  5. Abang Fahrin Ashaari, memang banyak membantu~
  6. Puteri Katek, dak kecik cumil yang nakal ni banyak menyumbang juga~
  7. Disebabkan tiffinbiru.blogspot.com tu Pak Cik Mat punya, maka yang tu kita potong... Hahaha~ Next adalah kak Ummi Zaihadi, juga blogger masak-masak~
  8. Networkedblogs.com, sebab autoping entri kat fanpage guna application ni.
  9. Ina dak mucuk, pun membantu capaian pembaca ke blog ni~
  10. Resakse Berjanggut, nape la ade jugak budak ni menyibuk? :p

Thanks kepada kamu-kamu semua~ Juga kepada yang lain-lain sebab selalu datang sini~ Sampai jadi segan kalau tak update ape-ape kat blog... Huhuhu.

Terima kasih yeee~ Untuk bulan Jun ni pulak, sape eks??? Jeng jeng jeng~


ENTRI CAMBEST RINGKAS DAN PADAT!


16 comments:

sergeant keroro said...

ala,tak ada. kena usaha lebih ni. hehe XD

tomato said...

wahhhh untunglah .. blog kak sunah pon best oke .. bese jadi silent reader je . hehe

JIJI YU said...

haha na torai cek jgk le cenggini..

azila said...

aah..k.zla pon datang kesini dr blog2 di atas:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

siapakah 10 yg terbaik tuk blog akak?

Belog MTT said...

wah syoknya..HEHE :D

Iklan jap pasal Gambit tak tinggal ekk? HEHE :D

Muslimah Optimis said...

hahahah..rasaksa berjanggut ek.. hoho.. nama baru yang kiut tu..leh gang munir sajuti tak..hihi

bersama kak Es said...

mmg terbaikkk la

Mat Gebu said...

salam sunah..hmmmm mujur lah DTS tu masih boleh membantu, yelah blog pcm tu apa lah sangat jika nak banding blog2 blogger femes...kan...

Luq At Your Words™ said...

best tu..lpas ni kna buat top 100 lak :P

putERi-kAtEk said...

maceh kak sunah!!!! hehehheehee.... apa yang penting ???
BEKERJASAMA!!!!

hisham said...

hehe... biasa ar tuh kalo dah berblog, mesti nak tau mana sorce link yang datang melawat yer x... pepe pon tahniah lah kerana berjaya

Bella Bell said...

wahhh... semua top blogger tuh :)


blog kak sunah pon salah satu penyumbang trafik blog saya tau.. tQ kak sunah ^___^v

Ahmad Jer said...

wahh! untunglah takde saya yang referal. :)

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. tahniah boss. :)

Adzriel @ Liza AB said...

wah... blogger hebat2 tu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.