Jom Skodeng! Top 10 Referrals Bulan Mei

June 05, 2011


Tadi baca kat blog Katek, dia kongsikan referrals ke blog dia untuk bulan ni. Saya pun terpanggil nak kongsikan kat semua, penyumbang trafik ke blog saya untuk bulan Mei yang lepas. Lambat sikit eks, terlupa... Patut akhir bulan hari tu publish, ni da masuk bulan Jun. Takpe, takpe... "Sukahati saya la nak publish bila, ni blog saya, kan kan kan???" Erkkk!

Abaikan dia tuuu... Meh kita skodeng sape yang baik hati niiii...

Amek dari histats

  1. Facebook, sebab selalu ping kat sana.
  2. Blogger.com sendiri, terima kasih kepada yang menerjah dari dashboard.
  3. Pak Cik Mat, ramai blogger masak-masak datang dari blog dia~
  4. Seperti biasa, jiran saya mesti nak interprem gak...
  5. Abang Fahrin Ashaari, memang banyak membantu~
  6. Puteri Katek, dak kecik cumil yang nakal ni banyak menyumbang juga~
  7. Disebabkan tiffinbiru.blogspot.com tu Pak Cik Mat punya, maka yang tu kita potong... Hahaha~ Next adalah kak Ummi Zaihadi, juga blogger masak-masak~
  8. Networkedblogs.com, sebab autoping entri kat fanpage guna application ni.
  9. Ina dak mucuk, pun membantu capaian pembaca ke blog ni~
  10. Resakse Berjanggut, nape la ade jugak budak ni menyibuk? :p

Thanks kepada kamu-kamu semua~ Juga kepada yang lain-lain sebab selalu datang sini~ Sampai jadi segan kalau tak update ape-ape kat blog... Huhuhu.

Terima kasih yeee~ Untuk bulan Jun ni pulak, sape eks??? Jeng jeng jeng~


ENTRI CAMBEST RINGKAS DAN PADAT!

You Might Also Like

16 Comments

  1. ala,tak ada. kena usaha lebih ni. hehe XD

    ReplyDelete
  2. wahhhh untunglah .. blog kak sunah pon best oke .. bese jadi silent reader je . hehe

    ReplyDelete
  3. haha na torai cek jgk le cenggini..

    ReplyDelete
  4. aah..k.zla pon datang kesini dr blog2 di atas:)

    ReplyDelete
  5. wah syoknya..HEHE :D

    Iklan jap pasal Gambit tak tinggal ekk? HEHE :D

    ReplyDelete
  6. hahahah..rasaksa berjanggut ek.. hoho.. nama baru yang kiut tu..leh gang munir sajuti tak..hihi

    ReplyDelete
  7. salam sunah..hmmmm mujur lah DTS tu masih boleh membantu, yelah blog pcm tu apa lah sangat jika nak banding blog2 blogger femes...kan...

    ReplyDelete
  8. best tu..lpas ni kna buat top 100 lak :P

    ReplyDelete
  9. maceh kak sunah!!!! hehehheehee.... apa yang penting ???
    BEKERJASAMA!!!!

    ReplyDelete
  10. hehe... biasa ar tuh kalo dah berblog, mesti nak tau mana sorce link yang datang melawat yer x... pepe pon tahniah lah kerana berjaya

    ReplyDelete
  11. wahhh... semua top blogger tuh :)


    blog kak sunah pon salah satu penyumbang trafik blog saya tau.. tQ kak sunah ^___^v

    ReplyDelete
  12. wahh! untunglah takde saya yang referal. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com