BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 7, 2011

Macam Best Jeee...


Sangat bestttt!

Siyes!!!

Takde yang lagi best dari tuuu...

Masa-masa macam ni...

Bila idea da kering...

Dah tak tau nak up entri pasal ape...

Blogwalking pulak tak bape best sebab broadband lembab...

Maka...

Macam best ajeeee....

.

.

.

.

.

sleeping by *Coffee-Monster on deviantART

...kalo kite tido sekarang...

Selamat malam semua~~~ :D

P/S: Jangan lupa undi PCM kat SINI dan PCB kat SINI. :p


14 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

lg best kalau akak teman kirin studi.
esok ada paper ni.
adess~

bersama kak Es said...

yg berkilat kat bibir tu...ape ekss?

shopping2u said...

gud nite ;)

Miss Ran said...

sunah entry ni tak dpt ditafsirkan pulak...masih blur

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

syoknyer tido

syaimz said...

selamat malam! (:

sergeant keroro said...

selamat malam :)

JIJI YU said...

kah4..ghupe2nye gune berudbend jugak.

cik pulau said...

hahahhaa....
cik pulau pun malam tadi syiokk je tdo..
musnah harapan nak BW.. lalala~

RedVixen said...

tido jugak... krooohhhhh!

azila said...

bangun..bangun.dah pagi ni sunah:)

mynameismy said...

ceyt..

Phoenix said...

Lucu lah entri ni...

solomolo said...

kerapkali terjadi bila idea lari...
hahaha...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.