BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, January 8, 2012

Selamat Hari Lahir Atok Gebu


Alhamdulillah.

Tepat jam 12.00 tengah malam. Hari ni 8 Januari 2012. Hari lahir si pemilik Tiffin Biru dalam gambar tu~ Da 36 kan? Alhamdulillah. Da 36 tahun Atok Gebu duk kat muka bumi Allah ni, da banyak da set-set teko yang dikumpul, da banyak da resepi-resepi yang diderhaka, da banyak da tetamu-tetamu yang dijamu, da banyak da yang banyak sepanjang 36 tahun ni~

Dan pada tahun ke 35 yang lalu, saya baru ditakdirkan kenal Atok Gebu. Belum sampai setahun lagi, tapi rasanya da kenal lama sangat. Banyak sangat yang Atok Gebu kongsi dengan saya dan kawan-kawan tentang hidup terutamanya, dan tak ketinggalan juga tentang dunia blog. Cuma Tentang Dhia je yang tak pernah kongsi. Mana pernah saya tengok kan? Ekeke...

Erm... Buat Atok Gebu yang saya sayammmm bersama-sama dengan kawan-kawan lain, selamat hari ulang tahun ke 36~ Moga lebih banyak yang boleh dimanfaatkan dengan sisa usia Atok Gebu yang tinggal kat dunia ni untuk semua orang di sekeliling atok. Moga rezeki menjadi lebih murah dan dipertemukan jodoh pada tahun ini. Ameen....

Erk!

Larikkkkkkkkkkk!


P/S: Maaf PCM, sepatutnya ini entry autopost, tapi entah kenapa dah jadi draft... Menyesal telan ubat batuk!


12 comments:

Mat Gebu said... Reply to comment

Terima kasih sunah...atas ingatan anda pada pcm....take care yea..

Syafiq Ahadin said... Reply to comment

wow! Happy birthday. nak wish kat blog die... hehe!

zulfikar hazri said... Reply to comment

aku rasa lepas ni kena panggil mat ni abang la... dah 36 rupanya.. aku bygkan dia 28-29-30 mcm tu.. hehehehe

ciK LyndaWawa said... Reply to comment

happy bday tok..=]

Niena Pengembara Ilahi said... Reply to comment

wahh.. slmt hari lahir utk beliau :)

zaMir said... Reply to comment

abg ady tu kata pcm baru masuk 21..hahaha...sebaya la dgn saya klau camtu...ahaks..

Iffah Afeefah said... Reply to comment

pcm dan tentang dhia

hehe

sunah take care

mas saari said... Reply to comment

happy birthday to PCM

MerLe said... Reply to comment

hepi besday jugak...

sunah jaga diri baik2

maszull said... Reply to comment

assalamulaikum sunah..selamat hari lahir gak buat PCM...:)

Rozuan Ismail said... Reply to comment

happy birthday PCM!!

Aretikz said... Reply to comment

Selamat hari lahir baginya..

Moga mendapat kebaikan dunia wal akhirat.. ^_^

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.