BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 6, 2011

Rasa Ini Tidak Akan Berakhir...


It won't End.. by *pacificdreams on deviantART

The time is ticking
The sweet moments keep passing by
But deep down there
At the bottom of the heart
It won't end...


P/S: Do vote for Mat Gebu and Ben Ashaari

Thanks~ :)


11 comments:

BRO_MONDAY said...

sis sunah : lega+nyaman je hati tengok gambar bunga ni...pastu baca puisi bawah tu...rasa harmoni padahal x bape nak paham...('',)

Belog MTT said...

Vote vote vote ! :)

fRaMe+LenSeS said...

cantik dia edit gambo tu.. :)

mas saari said...

hari2 vote kerana mereka berdua layak untuk menang! yeahhhhhhhhhhh...

JIJI YU said...

dasat wo...ko taknak wat ke n3 cara2 nak bai orang share bebanyak n3 kite..hahah..baru wat dah 22..heheh

Sunah Mohammad said...

@JIJI YU

erkkk...jiji, ko nak tau cara dia? nanti ehhh... tunggu entri kul 12... hahahahha~

bersama kak Es said...

cantik bunga poppy :)

Bella Bell said...

wahhh... tenang je hati bila tengok gambar bunga tu.. nice :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hurmm

sergeant keroro said...

hehe. nice.

XD

~cik emmie~ said...

nice...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.